Pui la cuptor pe pat de sare0
Se folosește un pui întreg. Spălăm puiul. Ingrediente:- un pui întreg- sare pentru murături- marinadă Facem o marinadă (condimente: usturoi, piper, cimbru, boia de ardei etc. și...
Se folosește un pui întreg. Spălăm puiul. Ingrediente:- un pui întreg- sare pentru murături- marinadă Facem o marinadă (condimente: usturoi, piper, cimbru, boia de ardei etc. și...
Ingrediente un piept de pui dezosat și fără piele, 3-4 ouă, pesmet, făină, condimente în funcție de preferințe (sare, piper, boia dulce/iute, praf de usturoi), puțin ulei Mod de prep...
Rețeta de mai jos este foarte bună și ușor de pregătit. Cantitățile sunt pentru o tavă de 30x20 cm.Ingrediente: 500 g dovlecei rașiun morcov ras150 g făină250 g brânză (telemea sau ...
Rețeta de mai jos se poate realiza atât pe sticlă cât și pe un suport ceramic special pentru pui. Eu am folosit suportul pe care l-am achiziționat de la un magazin cu produse d...
Vă invit să pregătiți un dulce foarte gustos și ușor de realizat.Ingrediente:o găletușă iaurt mai gras (cca 850-900 gr)6 ouă8 linguri zahăr4 linguri griș4 linguri făinăo linguriță pr...
Ingrediente:2 buc. macrou3-4 cepe2-3 morcovisuc de roșiisarepipercimbruusturoiPreparare:Se curățele peștele după ce a fost decongelat, se elimină capul, coada și aripioarele. Se spală bine și...
Ingrediente pentru două checuri:- 10 ouă- 2 cani zahar- 2 căni făină- 10 linguri ulei- esențe, coajă portocală, lămâie- un pliculeț zahăr vanilinat- 2 linguri cacaoMod de preparare:Se...
El Pato Passion este o rețetă de desert pe bază de ciocolată, creată de restaurantul El Pato pentru a sărbători Ziua Îndrăgostiților. Ingrediente pentru blatul de tort 200 g. ciocolat...
Ingrediente pentru fiecare Floare îndrăgostită pentru 220 g. aluat:- 140 g. Făină albă 00- 1 g. Drojdie proaspătă- 175 ml. Apă filtrată- 4 g. Sare de mareTopping- sos de rosii cu busui...
Rețetă preparată în cadrul campaniei de educație culinară "Atelierul de gusturi", inițiată de George Radu, Managing Director al grupului de restaurante Gama.Ingrediente400 g. doradă (o b...
Rețetă preparată în cadrul campaniei de educație culinară "Atelierul de gusturi", inițiată de George Radu, Managing Director al grupului de restaurante Gama.Ingrediente1 /2 ardei iutePuț...
Rețetă preparată în cadrul campaniei de educație culinară "Atelierul de gusturi", inițiată de George Radu, Managing Director al grupului de restaurante Gama.Ingrediente1 kg. coaste de por...
Rețeta a fost preparată în cadrul campaniei de educație culinară "Atelierul de gusturi", inițiată de George Radu, Managing Director al grupului de restaurante Gama.Ingrediente500 g. Muschi...
Rețetă preparată în cadrul campaniei de educație culinară "Atelierul de gusturi", inițiată de George Radu, Managing Director al grupului de restaurante Gama.Ingrediente pentru blat Biscui...
În perioada 17 octombrie 2016 – 15 septembrie 2017 va fi derulat programul de educație culinară “Atelierul de Gusturi", cu scopul de a sprijini tinerii bucătari cu sfaturi și inf...