Mușchi de vită Wellington

De Redactia 27 Noiembrie 2016, 13:01 Retete

muschi WellingtonRețeta a fost preparată în cadrul campaniei de educație culinară "Atelierul de gusturi", inițiată de George Radu, Managing Director al grupului de restaurante Gama.

Ingrediente
500 g. Muschi de vită
4 buc. Ciuperci negre
Rozmarin
1 ceapă roșie medie
Sare grunjoasă
150 g. bacon
Piper mozaic
Muștar
½ pachet Aluat de foietaj
50 g. Parmezan
2 linguri Ulei
15 g. unt
Nuci caju
1 ou

Mod de preparare
Se taie muschiul de vită în 3 bucăți. Se presară masa de lucru cu sare grunjoasă, piper mozaic și rozmarin tăiat mărunt. Se trece mușchiul prin condimente și se pune la prăjit în ulei și unt topit. Se prăjește muschiul până se rumenește.
Pentru umplutură, ceapa roșie se taie, se călește în ulei, se adaugă ciuperci negre tăiate cubulețe, unt, bacon, se lasă la călit, apoi se toacă totul.
Aluatul de foietaj se întinde pe masă, se adaugă umplutura, se rade parmezan, apoi se presară nuci caju. Se adaugă mușchiul rumenit și uns cu muștar și se învelește în aluat. Se înțeapă aluatul cu o furculiță și se unge cu gălbenuș de ou. Se presară chimen și sare grunjoasă, apoi se lasă la cuptor 25 minute.

 

Autor Redactia 27 Noiembrie 2016, 13:01 Retete
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii