În amonte. BUNĂVOINȚĂ

De Jenică Chiriac 20 Decembrie 2016, 15:09 Editorial

Nu demult, în această rubrică ridicam glasul spre a dezavua așa numita socializare pe facebook. Nu retractez! Rămân consecvent ideii că adevărata socializare este față-n față. Din aceleași motive, coparticiparea limbajului trupului, nonverbal și paraverbal. Subliniez, încă odată, capacitatea de rezonanță sufletească, transferul energiei pozitive. Chimismul ce determină compatibilitățile nu strabate dincolo de recele monitor!

Și totuși! O faptă recentă mi-a revelat unele virtuți ale calculatorului. De altminteri, sunt bucuros de a le transmite, căci, și pe vremea noastră exista o formă de comunicare scrisă. Atunci, scrisoarea primită de la persoana iubită era capabilă să transmită sentimente, trăiri emoționale, prin întorsăturile de frază. Acum tehnica IT excelează prin viteza transmiterii mesajului.

Ce s-a întâmplat: Familia Gherghina și Jenică Chiriac a avut fericirea, îngăduința cerului de a împlini jumătate de veac de „conviețuire pașnică”. Cu acest prilej, feciorul nostru, Florin, a avut inițiativa de a posta pe facebook poza noastră de tinerețe. Surpriza a venit în scurtă vreme: în peste 1000 de aprecieri, oameni de pretutundeni s-au grăbit să ne felicite, ca dovadă de bunăvoință! O mie!, nu unul sau doi confrați, unii necunoscuți, impresionați de interesanta noastră aniversare, privind chipurile ce reflectă frumusețea tinereții și-au întrerupt preocupările preț de câteva momente pentru a ne transmite un gând bun, o felicitare.

Tuturor le suntem datori de a a le aduce mulțumirile noastre, emoțiile noastre, recunoștința noastră. Vă iubim! Familia Chiriac, Gherghina și Jenică.

 

Autor Jenică Chiriac 20 Decembrie 2016, 15:09 Editorial
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii