La TAROM a început sezonul de vara 2014

De Alexandrina Iordache 11 Aprilie 2014, 09:59 Utile
Compania TAROM anunta deschiderea sezonului estival 2014. In acest sezon compania aeriana ofera zboruri regulate si zboruri charter pe rute  noi dar si un numar mai mare de zboruri pe rutele existente, biletele pentru zborurile din sezonul de vara 2014 fiind deja puse în vânzare.

In debutul sezonului estival TAROM a inaugurat noile rute Bucuresti-Moscova si Iasi-Tel Aviv, iar in iunie 2014 va inaugura alte 2 zboruri Bucuresti-Stockholm si Iasi- Milano. De asemenea, TAROM a majorat numarul de zbori pe saptamâna pentru destinatiile: Geneva (3 zboruri/saptamâna),  Dublin (6 zboruri/saptamâna),  Praga ( 6 zboruri/saptamâna), Amsterdam (14 zboruri/ pe saptamâna), Chisinau ( 17 zboruri/saptamâna), Beirut (3 zboruri/saptamâna) si Amman (3 zboruri/saptamâna).

Tot în aceasta vara, compania nationala a încheiat parteneriate  pentru efectuarea de curse charter cu plecare din Bucuresti catre: Antalya si Bodrum, Heraklion, Chania, Rodos, Zakintos, Kos, Mikonos, Santorini, Skiathos, Aktio (Lefkada), Palma de Mallorca, Tenerife Sud si din Cluj catre: Skiathos si Chania si din Iasi: Rhodos si Antalya, anunta TAROM printr-un comunicat de presa.

”O noutate în plus este si operarea  zborurilor charter cu plecare din Iasi: Rhodos si Antalya. Pasagerii TAROM beneficiaza de bilete în pretul carora sunt incluse serviciile de catering, transportul a unui bagaj de cala de 23 kg, pentru clasa Economy si 2 bagaje cu greutate maxima de 23 kg fiecare, pentru clasa Business, la care se adauga un bagaj de mâna cu greutate maxima de 10 kg. De asemenea, atât check-in-ul online, pe mobil cât si cel în aeroport sunt gratuite, incluzând optiunea de alegere a locului în avion.  

“Vara 2014 se dovedeste a fi foarte atractiva pentru cei care aleg sa calatoreasca cu TAROM.Atât cursele regulate cât si cursele charter stau la dispozitia clientilor nostri pentru ca acestia sa petreaca vacante de neuitat.Serviciile oferite de TAROM sunt complete pentru ca pasagerii nostri sa calatoreasca sigur si confortabil” a declarat Christian Heinzmann, Director General TAROM.

Zborurile charter sunt operate cu aeronave din flota proprie, B737/800, B737/300,  A318 si A310. Principalii partenerii sunt din piata româneasca : Prompt Service (Cocktail Holidays), Paralela 45, Prestige Tours, Tez Tour, Aerotravel, Rezeda World Travel, Nova Travel, Fibula Air Travel.

Pentru mai multe informatii legate de zborurile regulate TAROM,  pasagerii sunt rugati sa contacteze compania TAROM, la numerele de telefon Call Center TAROM: 9361 (valabil pentru apeluri din Bucuresti): +4 021.204.64.64; +4 021.303.44.00 si +4021.303.44.44” mai precizeaza comunicatul la care am facut referire.

 

Autor Alexandrina Iordache 11 Aprilie 2014, 09:59 Utile
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii