Tutorat pentru elevii romi

De Redactia 12 Mai 2011, 23:09 Utile
ActiveWatch – Agenţia de Monitorizare a Presei, Centrul Romilor pentru Politici de Sănătate – SASTIPEN si Roma Education Fund România vă invită la sesiunea de orientare/ informare dedicată componentei de tutorat pentru elevii romi din clasele de liceu terminale care doresc să candideze la o instituţie de învăţâmânt superior cu profil medical. Întâlnirea face parte din programul de dezvoltare personală în domeniul medical adresat tinerilor aparainând minoritătii rome din România.
 
Evenimentul va avea loc la Brăila, vineri, 13 mai 2011, ora 13:00, în Sala de sedinte a Inspectoratului Județean Brăila, din Bvd. A. I. Cuza nr. 172.

În cadrul sesiunii vor fi prezentate componentele programului, criteriile de eligibilitate şi selecţie pentru elevii candidati si sistemul de completare a formularelor de aplicare online de pe website-ul www.BurseRomi.ro .
 
În cadrul componentei de tutorat din cadrul programului, elevii de liceu romi vor fi pregătiţi gratuit la materiile: fizică, biologie sau chimie de 60 de tutori, profesori specializati, astfel încât să poată avea acces mai usor la sistemul de învătământ superior în domeniul medical.

 

Autor Redactia 12 Mai 2011, 23:09 Utile
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii