Prioritate pentru MAI - restabilirea comunicatiilor rutiere si feroviare

De AGERPRES 20 Februarie 2012, 13:50 Utile
La ora actuala in tara mai sunt drumuri judetene blocate si localitati izolate. Astfel, un numar de 25 de localitati sunt izolate din punct de vedere al comunicatiilor rutiere sau feroviare si 30 de drumuri judetene sunt blocate, din cauza caderilor masive de zapada.

Restabilirea comunicatiilor pe caile rutiere si feroviare reprezinta o prioritate si pentru perioada urmatoare. Referitor la alimentarea cu energie electrica, probleme se înregistrau luni într-o singura localitate.

Peste 2.300 de lucratori ai MAI actioneaza, la nivel national, în 13 judete afectate de caderile masive de zapada, pentru limitarea si înlaturarea efectelor produse de aceste fenomene meteorologice.

Ministerul Administratiei si Internelor, în colaborare cu celelalte structuri din Sistemul National de Management al Situatiilor de Urgenta, a desfasurat, duminica, 570 de interventii, cu prioritate pentru deblocarea si degajarea circulatiei rutiere si feroviare, acordarea ajutorului medical de urgenta si transportul persoanelor din localitatile izolate.

Elicopterele Inspectoratului General de Aviatie au executat doua misiuni umanitare pentru transportul unor pacienti din judetul Tulcea la unitati medicale.


 

Autor AGERPRES 20 Februarie 2012, 13:50 Utile
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Litera 13  carti pdf gratis

 

 

Publicitate