Peste 90 de companii vor recruta personal, la Târgul de carieră Angajatori de TOP

De AGERPRES 12 Martie 2012, 15:29 Utile
La sala Palatului din Bucuresti se desfasoara Targul de cariera "Angajatori de Top" in organizarea Catalyst Solutions. Vineri, 30 martie, intre orele 10.00-18.00 şi sâmbătă, 31 martie, între orele 10.00-17.00 peste 90 de companii din domeniile IT&C, inginerie, outsourcing, consultanţă, bancar, retail şi bunuri de larg consum vor recruta personal. 

Companiile participante oferă peste 3.000 de oportunităţi de carieră, destinate atât candidaţilor cu experienţă, cât şi studenţilor şi proaspăt absolvenţilor.

În aceasta primăvară, cele mai multe poziţii oferite aparţin departamentelor de contabilitate, resurse umane, suport tehnic, IT, dezvoltare şi mentenanţă software, logistică, vânzări şi relaţii cu clienţii.
Printre companiile participante se numără Wipro Technologies, care îşi va mări echipa cu aproximativ 100 de persoane până la sfârşitul verii, Bitdefender, 1&1 Internet Development, dar şi Ericsson, BCR, BRD sau Ernst&Young.

'Un concept inovator al acestei ediţii a Târgului Angajatori de TOP este modalitatea în care vizitatorii îşi pot depune CV-ul pentru poziţiile deschise de companiile participante. Astfel, cu un singur CV de tip 'BarCODE' candidaţii pot aplica la cele peste 3.000 de oportunităţi de carieră', se arată în comunicatul citat.

Lista completă a angajatorilor precum şi detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.hipo.ro

 

Autor AGERPRES 12 Martie 2012, 15:29 Utile
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate