"Mini-preţuri de vacanţă-Litoralul pentru toţi" între 3 mai şi 14 iunie

De Mihai Vintilă 06 Aprilie 2010, 00:00 Utile
Cea de-a şasea ediţie a Programului dedicat turiştilor care optează pentru litoralul românesc, "Mini-preţuri de vacanţă-Litoralul pentru toţi", se va desfăşura în acest an între 3 mai şi 14 iunie, a anunţat marţi Asociaţia pentru promovarea şi dezvoltarea turismului Litoral - Delta Dunării.

În acest an, programul "Litoralul pentru toţi" cuprinde hoteluri de la 1 la 5 stele. Pentru un sejur de şase nopţi/persoană, tarifele sunt între 159 lei şi 499 lei, potrivit Asociaţiei Litoral - Delta Dunării.

Astfel, pentru un hotel de o stea, fără mic dejun, preţul este de 159 lei/persoană, pentru un hotel de două stele, biletul este de 189 lei/persoană, de asemenea, fără mic dejun, iar pentru un hotel de două stele cu mic dejun inclus - 249 lei. Pentru hotelurile de trei stele, tariful este de 219 lei/persoană, fără mic dejun, şi de 349 lei, cu mic dejun.

La un hotel de patru stele, tarifele urcă la 419 lei/persoană, cu mic dejun, în timp ce pentru un hotel de cinci stele, incluzând totodată mic dejun, preţul este de 499 lei/persoană.(AMOS News)

 

Autor Mihai Vintilă 06 Aprilie 2010, 00:00 Utile
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

libris.ro

 

 

Publicitate