Locuri de munca sezoniera in sectorul agricol din Danemarca

De Mihai Vintilă 03 Februarie 2010, 00:00 Utile
Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă va organiza în data de 10 martie 2010 în localitatea Ploiesti, judeţul Prahova o bursa a locurilor de munca sezoniere pentru sectorul agricol din Danemarca.
Sunt oferite circa 200 de locuri de muncă pentru lucrători în agricultură, la recoltarea căpşunilor, mazării, zmeurii, cepei, dovlecilor. Vor exista şi câteva posturi pentru şoferi de tractor/camion/autobuz şi de motostivuitori care să lucreze la fermele respective pe timpul sezonului de vară 2010.
Un grup de angajatori şi consilieri EURES vor veni în localitatea sus menţionată pentru a intervieva candidaţii care au aplicat on line, în limba engleză, pe website-ul www.seasonalwork.dk.

CERINŢE:

· Vârstă minimă – 18 ani.

· Cunoştinţe de limba engleză nivel mediu

· Muncă fizică grea, pe perioade lungi de timp.

· Experienţa în munca manuală.

· Pentru candidaţii pe posturile de şoferi se solicită:

- Pentru şoferii de camioane, autobuze se solicită: experienţă; carnet de conducere C, D atestat ARR .

- Pentru şoferii de tractor: experienţă, carnet de conducere categoria F şi/sau calificarea de „Mecanic agricol” (experienţa în lucrări de întreţinere a culturilor: arat şi grapat, semănat, erbicidat–maşini de stropit prin pulverizare, etc.) se solicită. De asemenea, şoferii de tractor trebuie să facă dovada calificării/experienţei lor în pulverizarea erbicidelor (act solicitat de guvernul danez) printr-un certificat/o recomandare care se poate obţine de la direcţiile agricole judeţene, primarii, loc de muncă anterior. Acest certificat/recomandare trebuie tradus în limba engleză (nu este necesară legalizarea lui).

- Pentru motostivuitori: calificare în domeniu, autorizaţie ISCIR, experienţă 1 an

- Pe lângă munca propriu zisă (conducerea camionului/tractorului) aplicanţii trebuie să şi culeagă fructe/legume.

CUM SE APLICĂ PENTRU ACESTE LOCURI DE MUNCĂ ?

Este OBLIGATORIU ca fiecare candidat să îşi înregistreze on line CV-ul, în limba engleză, pe site-ul oficial danez pentru munca sezoniera, www.seasonalwork.dk.
Atentie! O adresa de e-mail este acceptata de sistemul informatic danez o singura data.
DATA ULTIMEI APLICAŢII PE ACEST SITE ESTE 1 martie 2010 !
Selecţia persoanelor care vor fi invitate să participe la interviu, în data de 10 martie 2010, localitatea PLOIEŞTI aparţine în totalitate angajatorilor/consilierilor EURES danezi !!! Persoanele care nu se înregistrează pe acest site sau care nu completează corect CV-ul nu vor fi invitate să participe la selecţie.
Înştiinţarea persoanelor selectate de către angajatorii danezi care vor participa la interviu se va face de către consilierul EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă, din judeţul de domiciliu al candidatului. În înştiinţare, consilierii EURES vor preciza detaliile referitoare locaţia şi programul bursei.

Informatii suplimentare se pot obtine la sediul A.J.O.F.M. Braila, din municipiul Braila, b-dul Dorobantilor, nr.603-605, parter, biroul Analiza, Statistica, Programe de Ocupare si EURES, la telefon 0239/610795, e-mail: br_eures@ajofm.anofm.ro, cat si pe site-ul: www.braila.anofm.ro

 

Autor Mihai Vintilă 03 Februarie 2010, 00:00 Utile
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

libris.ro

 

 

Publicitate