Locuri de munca in sectorul agricol din Danemarca

De Redactia 25 Ianuarie 2011, 21:58 Utile
În ziua de 10 martie, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă organizează Bursa locurilor de muncă pentru sectorul agricol din Danemarca. Se oferă 200 de locuri de muncă la recoltarea fructelor şi legumelor, 10 posturi pentru şoferi de tractor, camion ori autobuz, care, pe lângă culesul propriu-zis, trebuie să poată munci ca şoferi, şi două locuri de specialişti in irigaţii.

Cerinţele sunt legate de vârstă - minimum 18 ani -, de cunoştinţele, medii, de limbă engleză şi de capacitatea de a face faţă la munca fizică grea. Organizatorii bursei spun că experienţa anterioară în fermele daneze reprezintă un avantaj.

Persoanele din Caraş-Severin interesate de o astfel de ofertă se pot prezenta cu cartea de identitate, în original şi copie, la consilierul EURES din cadrul AJOFM, pentru a participa la o preselecţie referitoare la cunoştinţele de limba engleză. Cei care vor trece acest test îşi vor posta online CV-ul, în limba engleză, pe site-ul oficial danez: www.seasonalwork.dk, până în data de 21 februarie. Completarea CV-ului nu înseamnă obţinerea automată a unui loc de muncă, ci reprezintă o condiţie obligatorie pentru participarea la interviul ce va avea loc.

Cei selectaţi de angajatorii danezi pentru a participa la bursă vor fi anunţaţi de către consilierul EURES. Informaţii suplimentare se pot obţine de la sediul AJOFM Braila .

 

Autor Redactia 25 Ianuarie 2011, 21:58 Utile
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

libris.ro

 

 

Publicitate