Locuri de munca in domeniul hotelier in Italia

De Mihai Vintilă 26 Aprilie 2010, 00:00 Utile
Persoanele din judetul Braila, care doresc un loc de munca in strainatate, pot participa, in data de 28 aprilie 2010, la bursa locurilor de muncă pentru domeniul hotelier din Italia organizata de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca.

Sunt oferite 530 locuri de munca pentru: bucatar, spalator vase, camerista, personal de intretinere, ospatar, portar, personal pentru receptie, hamal.


Doritorii vor completa CV-uri (de preferat in format EUROPASS), in limba italiana, ce vor fi preluate la sediul A.J.O.F.M.Braila si care vor fi transmise angajatorilor in vederea preselecţiei; ulterior persoanele preselecţionate de catre angajatori, vor fi anuntate în vederea participării la selecţie de catre persoana desemnata de A.J.O.F.M. Braila.

Data limită de depunere a CV-urilor este 27 aprilie 2010.

Persoanele din judetul Braila care depun CV-uri vor fi înscrise în baza de date şi vor depune împreună cu CV-ul toate documente necesare (cazier judiciar, adeverinţă de la medicul de familie, CV-ul si in limba romana), la sediul A.J.O.F.M. Braila, din municipiul Braila, b-dul Dorobantilor, nr.603-605, etaj 1. ( sursa AJOFM Braila)

 

Autor Mihai Vintilă 26 Aprilie 2010, 00:00 Utile
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate