Itsy Bitsy vine la Brăila !

De Mihai Vintilă 12 Mai 2010, 00:00 Utile
Copiii din Brăila au de luna aceasta un nou partener de joacă! Iar parintii au un ajutor în educarea copiilor. Este vorba despre Radio Itsy Bitsy care intră în viaţa lor pe frecvenţa 88,3 FM.
Itsy şi Bitsy sunt doi copii extratereştri care au eşuat pe pământ şi care au lansat pe 6 decembrie 2005 primul radio din Europa care se adresează familiilor cu copii.
Radio Itsy Bitsy este un post de radio interactiv, care îi invită pe copii să asculte şi să îşi imagineze, nu să primească soluţia vizuală de-a gata. Itsy Bitsy vorbeşte despre alimentaţie sănătoasă, importanţa mişcării, lectură şi rolul ei în educaţie, protejarea mediului şi despre cum să creşti sănătos la trup, minte şi suflet. Itsy Bitsy nu promovează produse ce nu sunt sănătoase, bune şi potrivite pentru copii sau care pot dăuna în vreun fel dezvoltării sănătoase a acestora.
Programul radio Itsy Bitsy ţine cont de ritmul de viaţă ideal al uni copil, de orele de somn, masă şi studiu şi se adresează în egală măsură părinţilor prin emisiuni dedicate lor. Familiile cu copii din toată ţara pot intra în direct în cadrul emisiunilor radio şi pot face chiar ele programul.
De aceea, copiii ascultatori consideră că Itsy Bitsy este cel mai tare loc de joacă, iar părinţii, un mediu sănătos pentru copiii lor.
Eroii Itsy Bitsy se prezintă familiilor cu copii din Brăila, sâmbătă, 15 mai, între 16:00 şi 19:00, la Scena pe Esplanada Dunarii, în cadrul unui spectacol plin de joacă şi culoare.

 

Autor Mihai Vintilă 12 Mai 2010, 00:00 Utile
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

libris.ro

 

 

Publicitate