EU Projects in Favour of the ROMA Community

De Mihai Vintilă 18 Februarie 2010, 00:00 Utile
Directia Generala pentru Educatie si Cultura organizeaza in perioada 10 -11 martie 2010, la Bruxelles, conferinta ”EU Projects in Favour of the ROMA Community” cu scopul de a pune in discutie implicarea si impactul programelor UE asupre minoritatii rrome.
Initiativa face parte din eforturile întreprinse pentru diseminarea si exploatarea mai buna a rezultatelor programelor, constituind astfel o contributie importanta la Anul european pentru combaterea saraciei si a excluziunii sociale.
In cadrul conferintei se vor prezenta cele mai bune exemple de proiecte legate de rromi finantate prin diferite programe ale Comisiei Europene. In paralel cu conferinta vor avea loc un seminar al expertilor in domeniul culturii rromilor si o expozitie de 21 de proiecte interesante si de succes.
Se asteapta participarea unui numar de aproximativ 440 de invitati, diferiti actori din teren si parti interesate, atat organizatori de proiecte cat si beneficiari de origine rroma, alaturi de peste 60 de factori de decizie de la nivel regional, national, european, reprezentanti ai organizatiilor si asociatiilor rrome si reprezentanti ai presedintiei spaniole si ai Parlamentului European.
Mai multe informatii despre agenda conferintei, modalitatea de inscriere, proiectele din expozitie pe pagina http://roma-conference.eu/web/roma/home

 

Autor Mihai Vintilă 18 Februarie 2010, 00:00 Utile
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Litera 13  carti pdf gratis

 

 

Publicitate