Cod galben si drumuri cu dificultate in judetul Braila

De Mihai Vintilト 19 Ianuarie 2010, 00:00 Utile
テ始cepテ「nd cu ziua luni, 18 ianuarie 2010, de la orele 22.00, ナ殃 pana pe 20 ianuarie 2010, la orele 6.00, pe raza judeナ」ului nostru meteorologii au instituit cod galben de ninsori ナ殃 intensificトビi ale vテ「ntului.
Pentru informarea conducトフorilor auto care circulト テョn municipiul ナ殃 judeナ」ul Brトナla sau care sunt テョn tranzit, Inspectoratul de Poliナ」ie Judeナ」ean Brトナla aduce la cunoナ殳inナ」ト cト, din cauza viscolului ナ殃 a zトパezii abundente, se circulト cu dificultate, テョn condiナ」ii de iarnト, pe urmトフoarele drumuri judeナ」ene:

* DJ 211 B (Bトビトトanu-Viziru-Mihai Bravu);
* DJ 211 A (Viziru-Cuza Vodト);
* DJ 211 (Viziru-Bordei Verde-Ianca)
* DJ 221 (Brトナla-Romanu-Rテ「mnicelu)
* DJ 202 A - Gradiナ殳ea (intersecナ」ia cu DN 22)
* DJ 255 A (Siliナ殳ea-Romanu)
* DJ 221 + 211C - Ciocile (Chichineナ」u-Coltea)

Pe aceste drumuri se acナ」ioneazト pentru deszトパezire ナ殃 asigurarea unui trafic rutier sigur.
Poliナ」iナ殳ii brトナleni recomandト ナ殃 celorlalナ」i participanナ」i la trafic sト evite traseele lungi pentru cト existト pericolul ca ナ殪selele sト se blocheze pe fondul ninsorii abundente ナ殃 a viscolului, cu toate cト utilajele de dezトパezire acナ」ioneazト テョn continuare.
Poliナ」iナ殳ii brトナleni recomandト conducトフorilor auto ca テョnainte de a pleca la drum sト se informeze despre situaナ」ia traseului pe care urmeazト sト se deplaseze, apelテ「nd numトビul de telefon 021/9360 (Comandamentul Central de Iarnト).
Dacト trec prin zonele afectate de ninsori, sト pregトフeascト autovehiculele pentru circulaナ」ia pe timp de iarnト ナ殃 sト adapteze permanent viteza la condiナ」iile meteo-rutiere (vizibilitate redusト, carosabil acoperit cu zトパadト, polei sau umed ナ殃 viscol).
De asemenea, este necesar sト se pトピtreze テョn mers o distanナ」ト suficientト faナ」ト de autovehiculele din faナ」ト pentru a putea opri テョn condiナ」ii de siguranナ」ト.(IJP Braila)

 

Autor Mihai Vintilト 19 Ianuarie 2010, 00:00 Utile
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

libris.ro

 

 

Publicitate