AJOFM Braila : in atentia absolventilor

De Redactia 15 Iunie 2011, 23:42 Utile
Absolventii aflati in cautarea unui loc de munca, care doresc sa beneficieze de prevederile Legii nr.76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca, se vor inregistra in evidenta A.J.O.F.M. Br`ila intr-o perioada de 60 de zile de la data absolvirii.

Inregistrarea absolventilor se va realiza la sediul Agentiei Locale Braila, din municipiul Braila, strada Sergent Tataru, nr.2, corp. B, etaj 3 (in curtea Grupului Scolar Mihail Sebastian); la Punctul de Lucru Faurei cu sediul in str. Republicii, nr.36, sau la Punctul de Lucru Insuratei cu sediul in Sos.Brailei, nr.18, in functie de localitatea unde isi au domiciliul, si vor prezenta urmatoarele acte/documente:

1. actul de identitate, in original si copie ;

2. adeverinţă medicală cu mentiunea “apt de muncă”;

3. actul de absolvire a formei respective de învăţământ, în original şi copie.

Daca într-o perioadă de 60 zile de la data absolvirii, nu au reuşit să se încadreze în muncă pot solicita acordarea indemnizatiei de somaj, conform Legii nr.76/2002  privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca.

Informatii suplimentare se pot obtine de la A.J.O.F.M.Braila cu sediul in municipiul Braila,b-dul Dorobantilor, nr.603-605, tel.0329.611.519.

 

Autor Redactia 15 Iunie 2011, 23:42 Utile
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

libris.ro

 

 

Publicitate