Youth Voices for SDGS eveniment dedicat tinerilor liceeni

De Comunicat 16 Februarie 2022, 21:04 Utile

Absolvenţii programului Kennedy Academy 2021, program coordonat de American Councils for International Education şi finanţat de Ambasada Statelor Unite în România, invită licenii pasionaţi de aducerea unei schimbări în comunitate, din clasele XI - XII să participe la evenimentul Youth Voices for SDGS.

Despre eveniment
Youth Voices for SDGS este un eveniment dedicat tinerilor liceeni dornici să înveţe despre rezolvarea problemelor atât din comunitatea lor actuală, cât şi din cele viitoare. Evenimentul îşi propune pătrunderea în dificultăţile întâlnite în sectoare precum educaţia, egalitatea de gen, comunitatea respectiv economia, de către tineret, cu scopul de găsi împreună soluţii sustenabile.

Proiectul va avea loc în perioada 26-27 februarie, în mediul online. Weekend-ul va fi dedicat atelierelor în care invitaţii nostrii (Răzvan Foncea, Dumitriţa Rogojinaru, Gabriel Zvîncă, Ina Nimerenco şi EFdeN ONG) vor oferi tinerilor participanţi uneltele necesare pentru a lăsa un impact în societate. Pe toată durata evenimentului, participanţii vor fi încurajaţi să aducă în discuţie problemele cu care se confruntă, să îşi exprime liber opinia, cu scopul de a crea dezbateri tematice împreună cu invitaţii.

Cine se poate înscrie?
Programul este deschis pentru liceenii din România din clasele XI respectiv XII. Toţi participanţii vor primi un voucher în valoare de 50 de RON, ce poate fi folosit în librăriile Cărtureşti. Încurajăm lectura de calitate în rândul tinerilor, alături de partenerii noştri.

Cum mă pot înscrie?
Elevii interesaţi pot aplica online până pe 23 Februarie 2022 , prin completarea acestui formular online: https://forms.gle/NPVTXpFyrfJix8Mr6

Organizatori - Absolvenţii Kennedy Academy 2021: Cătălina Uţă, Andreea Şerban, Andrei Olteanu, Laura Ţintă, Mihai Posmagiu, Mihail Rotaru, Yvonne Andreiaş, David-Matei Ciobanu, Bianca Solomon

Pentru detalii: youthvoices2022@gmail.com

*** Kennedy Academy for Students este dedicat studenţilor vizionari şi creativi care vor să dea naştere unor schimbări tangibile în organizaţiile/comunităţile din care fac parte. Pentru acest lucru nu este nevoie numai de pasiune, dar şi de o înţelegere a procesului de funcţionare al societăţii civile, de sistemul public din care fac parte şi de interacţiunea la nivel naţional între şi dintre aceste asociaţii şi alte instituţii publice. La sfârşitul programului, studenţii vor avea şansa de a îşi împărtăşi noile cunoştinţe cu alţi studenţi, colegi şi profesori şi să pună îşi pună în practică propriile idei.

 

Autor Comunicat 16 Februarie 2022, 21:04 Utile
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii