Sfaturi utile pentru alegerea tinutelor in functie de silueta

De Frimu Ghinea 02 Septembrie 2019, 21:11 Utile

haine pentru orice moment

Imaginea standard a unui corp perfect poate deveni obsedanta, insa hainele pot fi alese astfel incat sa arate foarte bine pe orice silueta. Este important doar ca fiecare persoana sa inteleaga exact care sunt atuurile sale si care dintre partile corpului ar trebui sa fie accentuate si care camuflate. Exista numeroase trucuri, astfel incat hainele sa fie corect alese.

Specialistii de la Neer explica modul in care cunoscand forma corpului se pot stabili anumite reguli pentru a alege hainele si accesoriile care sa avantajeze o silueta anume. Utilizand hainele potrivite pentru un anumit tip de corp se va crea o silueta proportionala, un trup feminin si o tinuta armonioasa.

Haine pentru orice silueta

Pe Neer webshop online pot fi gasite haine pentru orice tip de silueta, alaturi de accesorii si alte elemente vestimentare interesante. Este important ca fiecare persoana sa determine in ce stil vestimentar se incadreaza si sa isi aleaga hainele corespunzator.

Silueta ovala

Persoanele cu silueta ovala au un bust generos, umeri lati si o talie aproape deloc definita. Coapsele si soldurile sunt in general pline, insa mult mai inguste comparativ cu partea superioara a corpului.

Picioarele sunt in general subtiri.

Este important sa fie creata o silueta cat mai alungita si sa fie alese tinute care sa mascheze foarte bine abdomenul si sa creeze impresia de talie foarte bine definita. Adaugand volum partilor inferioare si soldurile se poate alungi talia si se va atrage atentia asupra decolteului si asupra picioarelor. Se poate opta pentru un decolteu in V. Se recomanda evitarea materialelor foarte mulate pe corp, tesaturilor foarte groase care genereaza volum si ingroasa silueta, topurile largi care exagereaza proportiile si imprimeurile foarte mari. Curelele late si blugii skinny nu sunt recomandati.

Silueta dreptunghi

Persoanele cu silueta dreptunghi au umerii, soldurile si talia de aceeasi latime, bustul mic catre mediu si talia putin sau deloc definita.

Este important sa fie creata iluzia unui corp cu o talie definita de forma clepsidra, adaugand volum in ambele parti. Daca exista surplus in zona taliei, este important ca zona aceasta sa fie cumva scoasa in evidenta, distribuind volumul in celelalte zone. Camasile si topurile care genereaza volum in zona bustului, pliurile, volanele si incretiturile, sunt detalii care evidentiaza umerii si subtiaza talia.

Silueta triunghi

Pentru persoanele care au silueta triunghi, soldurile si coapsele sunt un punct central. Zona superioara a corpului este mult mai subtire decat soldurile, bustul este mic si soldurile sunt proeminente, umerii sunt ingusti si talia foarte bine definita.

Este important ca silueta sa fie echilibrata generand impresia ca zona superioara a corpului are mai mult volum. De asemenea, este important sa se creeze aspectul unor umeri cat mai lati si a unui bust mare. Epoletii, volanele pe umeri si umerii falsi sunt alegeri optime. Decolteul sub forma de barca fara bretele, topurile care au detalii ce atrag atentia sunt recomandate persoanelor care au o astfel de silueta.

Urmand sfaturile de mai sus, orice persoana poate sa aiba tinute reusite fara niciun fel de problema, in cel mai simplu mod.

 

 

 

Autor Frimu Ghinea 02 Septembrie 2019, 21:11 Utile
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii