Cum minte fiecare zodie in parte

De Frimu Ghinea 28 Septembrie 2020, 23:38 Utile

 

zodii care mint

Cu totii mint la un moment dat in viata. Unii oameni mint cu privire la lucruri neinsemnate, ori ca sa protejeze alte persoane, in timp ce altii o fac atunci cand discuta despre majoritatea subiectelor, fara a tine cont ca vor face rau astfel.

De-a lungul timpului, psihologia a dezvoltat cateva tehnici cu ajutorul carora cei ce mint pot fi identificati in secunda imediat urmatoare. Gesturile si mimica fetei tradeaza persoana care minte, iar aceasta teorie poate fi explicata in functie de fiecare zodie.

Fiecare zodie are anumite particularitati cand vine vorba despre minciuna.

1. Berbec

Nativul Berbec este priceput in a minti si o face foarte relaxat. Cu toate astea, Berbecul nu reuseste sa ii minta pe cei apropiati lui – persoane care il cunosc foarte bine. Mimica fetei ii tradeaza, insa ii poate pacali cu usurinta pe cei care nu stiu multe lucruri despre el.

2. Taur

Faptul ca nativul Taur este foarte atent la detalii il face sa se descurce la mintit. Nu uita aspectele pe care le-a mentionat in minciuna spusa, asa ca este greu se prins.

3. Gemeni

Gemenii mint foarte frecvent, insa nu o fac bine. Gemenii isi pregatesc un scenariu inainte de a minti, ceea ce ii face sa fie foarte atenti la cuvintele rostite. Din aceasta cauza, ei trezesc suspiciuni celor pe care incearca sa ii minta. Atunci cand sunt prinsi, Gemenii recunosc adevarul foarte greu, spre deloc.

4. Rac

Nativul Rac prefera adevarul. Cu toate astea, exista situatii in care este nevoit sa minta, desi nu este priceput la asta. El va prefera sa desfasoare orice alta activitate in timp ce rosteste o minciuna, decat sa aiba un contact vizual cu interlocutorul.

5. Leu

Nativul Leu minte si o face foarte increzator. Este dificil sa fie descoperit, iar atunci cand o persoana il acuza ca minte, va face tot ceea ce ii sta in putinta sa il convinga ca se insala.

6. Fecioara

Ceea ce face nativul Fecioara atat de priceput in a minti este atentia la detalii. In acelasi timp, prea multe detalii intr-o poveste trezesc suspiciuni interlocutorilor.

7. Balanta

Nativului Balanta ii este teama sa minta, dorindu-si sa evite orice confruntare cu interlocutorul atunci cand va fi descoperit. El va evita persoana pe care a mintit-o pana cand lucrurile vor reveni la normal de la sine.

8. Scorpion

Conform analizelor realizate de onlinekartenlegen.org, Scorpionul minte si este foarte bun la asta. Nativul Scorpion reuseste sa convinga cu orice idee pe care o lanseaza. Cu toate astea, in cazul in care este descoperit, el nu va recunoaste nimic, insa emotiile il vor da de gol.

9. Sagetator

Sagetatorul este foarte relaxat atunci cand minte. In momentul in care este prins, nativul nu se va obosi sa convinga oamenii de onestitatea sa, ci va deveni indiferent. Exista si situatii in care Sagetatorul alege sa ii faca pe ceilalti sa se simta vinovati pentru ca il acuza de faptul ca a mintit.

10. Capricorn

Nativul Capricorn isi stapaneste foarte bine emotiile atunci cand minte. Capricornul nu alege sa minta des, insa cand o face, este foarte dificil pentru oameni sa faca diferenta dintre ceea ce este si ce nu este adevarat.

11. Varsator

Varsatorului i se citeste pe fata atunci cand minte si de aceea, prefera sa nu o faca. Atunci cand este prins, nu se poate apara pentru ca nu este convingator.

12. Pesti

Pestii au tendinta de a povesti totul astfel incat sa se puna pe sine intr-o lumina buna. Atunci cand mint, au impresia ca o fac doar spre binele tuturor. Nu mint pentru ca au intentii rele, o fac involuntar si sunt convinsi ca nu ranesc pe cineva prin asta.

 

 

 

Autor Frimu Ghinea 28 Septembrie 2020, 23:38 Utile
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii