Ce legatura exista intre masa musculara si metabolism?

De Frimu Ghinea 21 Aprilie 2021, 18:41 Utile

masamusculara si metabolism

 

Ce legatura exista intre masa musculara si metabolism?

Se spune frecvent ca muschii functioneaza exact ca motorul unei masini. Cu cat ai un motor mai puternic, cu atat masina va consuma mai mult, iar cu cat muschii sunt mai mari, cu atat vor consuma mai multe calorii.

RoAnabolic.com atrage atentia asupra faptului ca aceasta afirmatie este totusi supraapreciata pentru ca 0.5 kg de masa musculara arde doar 15 sau 25 de kcal in plus zilnic, deci nu foarte mult. Acest aport caloric eliminat este echivalentul a o treime dintr-un mar. In cazul in care masa musculara este crescuta cu 5kg, se ajunge pana undeva la 200 calorii arse in plus, in fiecare zi.

Cum ajuta Turanabol Balkan la cresterea masei musculare?

Turanabol Balkan este un steroid care ajuta la cresterea masei musculare datorita compozitiei sale de hormoni. Castigurile aduse masei musculare sunt relativ mici, insa sunt de foarte buna calitate si nu implica retentia de grasime si de apa. De asemenea, efectele secundare nu sunt foarte pronuntate. Steroidul este similar cu Danabolul insa nu se va converti in estrogen in organism. Acest steroid poate fi folosit si in competitii datorita modului in care se raspandeste rapid in organism, produce efecte si dispare.

Ce efecte produce masa musculara suplimentara?

O cantitate mai mare de muschi va usura considerabil procesul de slabire si va determina o ingrasare mai lenta, insa nu cresterea volumul de calorii arse este motivul. Atunci cand muschii cresc, spre exemplu cu 0.5, stocheaza intre 75 si 100 grame de glicogen in plus, ceea ce inseamna ca pot fi consumati mai multi carbohidrati inainte de a stoca grasime, deoarece corpul isi va reface natural rezervele de glicogen si apoi le va transforma in grasimi.

Prin urmare, mecanic, muschii mari inseamna mai mult loc pentru glicogen, ceea ce se traduce prin cantitati mai mari de carbohidrati pe zi, fara efect de ingrasare.

In momentul in care o persoana poate consuma mai multi carbohidrati in fiecare zi, isi va mentine rata metabolica la nivel inalt pentru ca T4 se converteste in T3 datorita aportului de carbohidrati si cortizolului. In momentul in care creste nivelul de carbohidrati ingerati, scade nivelul de cortizol, ceea ce este foarte important, deoarece functia cortizolului este aceea de a mobiliza glicogen pentru cresterea glicemiei.

Persoanele care sunt sensibile la insulina trebuie sa produca o cantitate mai mica pentru ca aceasta sa fie eficienta. Persoanele cu niveluri reduse de insulina au avantajul ca aceasta sa revina la normal mult mai repede. In momentul in care nivelul de insulina este mare, se va face mai ineficient mobilizarea grasimilor, deci scopul principal este acela de a scadea insulina pentru a arde grasimi.

In cazul in care muschii sunt sensibili la insulina, vor stoca nutrienti in locul grasimii. De aceea, suplimentele care aduc in organism cetone sunt atat de bune. Ele sunt cele care vor creste sensibilitatea organismului la insulina si implicit sensibilitatea muschilor.

In concluzie, o cantitate mare mare de muschi permite consumul mai mare de carbohidrati, pentru o rata metabolica mai mare, astfel incat organismul sa construiasca muschi si nu mase de tesut adipos. Pentru o crestere suplimentara a masei musclare, se poate folosi si Testosteron Propionat, un produs popular din gama lui.

 

 

 

Autor Frimu Ghinea 21 Aprilie 2021, 18:41 Utile
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii