6 sfaturi pentru a finaliza un set de cursuri la distanță cu succes

De Frimu Ghinea 16 Noiembrie 2022, 19:03 Utile

cursuri la distanta

Cererea de educaÈ›ie online creÈ™te cu 15-20% în fiecare an. PiaÈ›a forÈ›ei de muncă necesită o învățare continuă, motiv pentru care cursurile online devin atât de populare. Dar uneori este greu să înveÈ›i pe cont propriu, iar mulÈ›i oameni pur È™i simplu nu ajung la finalul cursului È™i renunță la jumătatea acestuia. Cum să profiÈ›i la maxim de experienÈ›a învățării la distanță?

6 sfaturi pentru a finaliza cu succes cursurile online

Stabilește obiective

Este important să înÈ›elegi de ce trebuie să urmezi un pachet de cursuri la distanță È™i ce poÈ›i face cu aceste cunoÈ™tinÈ›e pe care le vei dobândi. Acest lucru te va ajuta să studiezi mai mult È™i să ajungi mai repede la rezultatele dorite. Atunci când ai îndoieli sau simÈ›i o pierdere de energie, aminteÈ™te-È›i de obiectivele tale.

Gestionează-ți eficient timpul.

În studierea a ceva nou cu un set de cursuri la distanță, regularitatea È™i consecvenÈ›a sunt la fel de importante. Dacă participi la cursuri atunci când ai un minut liber, cunoÈ™tinÈ›ele vor fi absorbite mai puÈ›in. AÈ™adar, rezervă-È›i timp pentru cursurile online, astfel încât să le consideri o ocupaÈ›ie importantă. Setează un memento în telefon, astfel încât să nu uiti È™i să începi să înveÈ›i la timp È™i suficient de mult.

Pregătește-te din punct de vedere tehnic.

Redu la minimum distracÈ›iile pentru a te concentra asupra studiilor. Pentru a face acest lucru, dezactivează notificările de pe telefon, închide e-mailul, reÈ›elele de socializare È™i alte programe de pe computer, închide toate ferestrele din browser È™i păstrează doar site-ul web al lecÈ›iei. În acest fel te vei concentra pe deplin asupra noului material È™i vei putea finaliza cursul mai repede.

Organizează-ți spațiul de lucru

Eliberează-È›i biroul È™i creează un mediu de învățare confortabil. Ia un caiet È™i pixuri pentru a nota punctele cheie. Fă-È›i provizii de apă sau ceai pentru a nu fi distras în timpul cursului. Avertizează-i pe cei dragi că vei studia în acest moment È™i roagă-i să nu te deranjeze.

Oferă-ți recompense

După ce ai terminat lecÈ›ia, permite-È›i să faci ceva ce îÈ›i place. Mergi la cinema, întâlneÈ™te-te cu prietenii în parc, găteÈ™te mancarea preferată. Acest motivator te va ajuta să începi fiecare lecÈ›ie cu plăcere.

Repetă întodeauna ceea ce ai învățat

S-ar putea să ai impresia că un set de cursuri Eurocor nu necesită prea mult efort. Dar calitatea cunoÈ™tinÈ›elor pe care le înveÈ›i depinde doar de tine. Fă-È›i temele pentru a consolida ceea ce ai învățat. Repetă lecÈ›iile anterioare pentru a reîmprospăta memoria înainte de următoarea lecÈ›ie. În acest fel, nu vei pierde esenÈ›ialul.

Astfel, stabileÈ™te obiective, creează-È›i zona de învățare È™i nu permite nimănui să te sustragă.  Motivează-te pentru a obÈ›ine maximum de la educaÈ›ia online È™i pentru a rămâne pe drumul cel bun spre finalizare.

 

 

 

Autor Frimu Ghinea 16 Noiembrie 2022, 19:03 Utile
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii