5 sfaturi pentru campanii publicitare de succes

De Frimu Ghinea 31 Ianuarie 2022, 15:12 Utile

appimax utilitari

Panourile publicitare au devenit o parte atat de comuna a vietii, incat probabil nici nu ne gandim prea mult la ele cand le vedem. Cu toate acestea, pentru agentii de publicitate, panourile publicitare pot fi o parte integranta a oricarei campanii sau strategie de publicitate. Montarea bannerelor publicitare si a reclamelor luminoase la inaltime poate fi realizata doar de tehnicieni in lucrul la inaltime, sau altfel spus de catre alpinisti utilitari.

Echipa AlpinMax ofera o gama larga de servicii de alpinism utilitar de publicitate. Mai exact:

  • Montaj Mesh/Poliplan

  • Montaj Casete Publicitare

  • Montaj Rooftop/Litere Volumetrice

  • Colantari/Picturi Publicitare

  • Service Casete/Litere/Electrica

Din anul 2006 de cand si-au inceput activitatea, au implementat peste 1000 de proiecte in domeniul alpinism utilitar publicitate, atat in Romania cat si pe plan international.
Avand o echipa numeroasa de alpinisti utilitari pot gestiona proiecte mari simultan in mai multe locatii, cum ar fi proiectele de rebranding sau montajele din campanii.

Totodata, echipa specializata in alpinism utilitar ofera servicii personalizate fiecarui proiect in parte, dau dovada de profesionalism si o planificare strategica – toate pentru clientii lor de pretutindeni.

Instructiuni pentru campanii publicitare de succes

Iata cateva indrumari pentru crearea unei reclame memorabile care vand cu adevarat:

  • Asigura-te ca anunturile sunt „la strategie” cu pozitionarea afacerii.

O strategie de pozitionare buna asigura identificarea publicului tinta corect pentru publicitate, impreuna cu o lista de caracteristici si beneficii semnificative. Poate oferi motive pentru care produsul este superior si unic, impreuna cu o „personalitate” publicitara.

  • Comunica un mesaj simplu, unic.

Oamenii au probleme in a-si aminti numele cuiva, daramite un mesaj publicitar complicat. Utilizeaza principiul: „Pastreaza-l simplu, concis”. Pentru reclamele tiparite, cu cat titlul este mai simplu, cu atat mai bine. Si orice alt element publicitar ar trebui sa accepte mesajul de titlu, indiferent daca mesajul este „pret”, „selectie”, „calitate” sau orice alt concept unic.

  • Abordeaza un stil placut.

Reclamele trebuie sa aiba personalitate si stil. Gasiti un stil si o personalitate placuta si ramai fidel lui. Schimbarea stilurilor de reclame si a personalitatii prea des va deruta potentialii cumparatori. De asemenea, dauneaza memorabilitatii.

  • Fii credibil.

Daca spui ca valoarea produsului tau este „cea mai buna”, publicitatea iti va grabi disparitia, nu iti va creste afacerea. De asemenea, trebuie evitata identificarea si denigrarea concurentei. Este potential confuz si distrage atentia.

  • Cere vanzarea.

Invita cumparatorii sa vina in magazinul tau, sa solicite mai multe informatii sau sa sune pentru informatii si comenzi in anunt. Furnizeaza informatii usor vizibile in anunt pentru ca potentialii clienti sa poata sa le cumpere: locatie, numar de telefon, orele de lucru ale magazinului, carduri de plata acceptate etc.

Astfel, intotdeauna cand promovezi ceva, incearca sa fii sincer. Indiferent de mediul de publicitate pe care il alegi, asigura-te ca mesajul este etic si veridic. Exista legi stricte privind practicile inselatoare si publicitatea falsa.

Agentii de publicitate folosesc si astazi panourile publicitare pentru ca obtin rezultate cu ajutorul lor. Eficacitatea unui panou publicitar este masurata prin rentabilitatea investitiei, cati oameni il vad in mod regulat in functie de locatie, cat de memorabil este si cat de probabil este sa creeze o conversie sau o vanzare.

Utilizarea spatiului publicitar exterior va poate economisi timp, bani si poate genera un raspuns mai mare al consumatorilor decat multe forme de publicitate interna sau digitala. In plus, consumatorii tind sa accepte publicitatea in aer liber ca pe o forma pozitiva si neintruziva de marketing in comparatie cu modul in care este adesea primit marketingul digital si intern.

 

(P)

 

 

Autor Frimu Ghinea 31 Ianuarie 2022, 15:12 Utile
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii