Forumul : Bunele practici în proiectele POSDRU

De AmosNews 05 Februarie 2011, 22:06 Utile
Importanta  valorificarii capitalului uman in procesul de dezvoltare a societatii contemporane este accentuata de caracteristicile epocii, solicitata de mutatiile rapide, care presupun revalorizarea rolui cunoasterii si a invatarii. În acest sens la nivelul Uniunii Europene sunt analizate problemele domeniului, ultima  abordare coerenta regasindu-se bine articulata  in ceea ce se cheama Strategia 2020.

Programele  POSDRU contribuie esential la realizarea acestor deziderate europene si nationale, fondurile structurale reprezentind o sursa esentiala pentru  realizarea unei Românii moderne prin dezvoltarea capitalului uman si cresterea competitivitătii, prin corelarea educatiei si învătării pe tot parcursul vietii cu piata muncii si asigurarea de oportunităti sporite pentru participarea viitoare pe o piată a muncii modernă.    

Inca de la aparitia sa, publicatia R.E.S. Publica Info s-a implicat constant in  prezentarea problematicii fondurilor europene, a situatiei proiectelor depuse si contractate de beneficiari, dar a punctat si principalele dificultati ale acestui demers. In plus, de fiecare data conducerea AMPOSDRU a prezentat anumite obiective, probleme care urmau sa fie solutionate, dificultati etc, elementele unui program coerent, in ultima instanta. O analiza punctuala a materialelor/interviurilor etc scoate in evidenta dinamizarea activitatii si imbunatatirea managementului privind activitatea de contractare.Urmeza etapa importanta a implementarii.
   
In  acest sens, R.E.S. Publica Info va organiza un eveniment de invatare si promovare –deopotriva- in care sa fie prezentate bune practici in procesul de implementare a proiectelor.
     
Forumul “Bunele practici in proiectele POSDRU”(Bucuresti, 8 februarie 2011)
are ca scop crearea unei platforme de comunicare, privind problematica implementarii proiectelor POS DRU, furnizand în acelasi timp, informatii despre succesele, provocările, inovatiile si dificultătile înregistrate la nivel de proiect. In acest context, am invitat beneficiarii sa propuna exemple de bune practici.

Mentionam ca propunerile vor fi analizate  si promovate cu ocazia evenimentului dar si in contiunuare in numerele viitoare ale revistei “Res Publica”.
 

Autor AmosNews 05 Februarie 2011, 22:06 Utile
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate