Atenţionare de călătorie în Belgia – Menţinerea aeroportului Zaventem închis

De Redactia 30 Martie 2016, 18:31 Turism

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să se deplaseze pe teritoriul Regatului Belgiei că Aeroportul Internaţional Zaventem rămâne închis. Autorităţile belgiene nu au decis încă asupra datei de repunere în funcţiune a aeroportului.

Compania aeriană belgiană BRUSSELS AIRLINES operează, în continuare, zboruri de pe aeroporturile din Anvers şi Liege, iar compania TAROM operează zboruri de pe aeroportul din Amsterdam – Olanda. În aceste condiţii, continuarea deplasării se va realiza cu microbuzele care fac legătura de la aeroporturile respective până la Bruxelles.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginii de Internet www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care se deplasează în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de a fi alertaţi, în cazul în care apar situaţii speciale.

 

Autor Redactia 30 Martie 2016, 18:31 Turism
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii