Asigurarea de calatorie - informatii utile

De Redactia 12 Septembrie 2011, 20:52 Turism
Cetatenii romani care calatoresc in strainatate pe perioade scurte de timp pot beneficia de asistenta medicala in cazul unor evenimente neprevazute, prin intermediul Cardului European de Asigurari Sociale de Sanatate (CEASS) sau prin intermediul unei asigurari de calatorie pentru o acoperire completa, care cuprinde si accesul la serviciile clinicilor si spitalelor private din aceste tari.

Avantajele unei asigurari de calatorie

- Decontarea cheltuielilor se face direct, intre compania de asigurari care a incheiat polita si corespondentul acesteia din strainatate, fara sa mai fie nevoie ca asiguratul sa achite costul prestatiilor medicale.
- Includerea in asigurare si a riscurilor ce nu pot fi acoperite prin Cardul European de Asigurari Sociale de Sanatate cum ar fi: cheltuieli medicale cat si cheltuieli de spitalizare atat in regim public cat si privat; cheltuieli de repatriere medicala (cu sau fara insotitor), cu ambulanta terestra sau aeriana dupa cum o impune situatia medicala; cheltuielile cu repatrierea in caz de deces.
- Decontarea cheltuielilor realizate cu medicamentele, ca urmare a unui eveniment medical (la recomandarea unui medic).
- Valabilitatea in majoritatea tarilor lumii, nu doar in statele membre ale Uniunii Europene si Elvetia.
- Societatea de asigurare se obliga prin contractul incheiat sa asiste pe asigurat in strainatate, 24 de ore din 24, tinand legatura permanent cu acesta in momentele de dificultate.

Poti comanda Asigurare medicala de calatorie

 

Autor Redactia 12 Septembrie 2011, 20:52 Turism
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate