Proilavia Brăila, participare onorantă la Festivalul de turism si ecologie MecanTurist, Muntii Măcin

De Redactia 11 Mai 2015, 13:33 Turism

participanti MecanturistIn Parcul National Muntii Macinului s-a desfasurat in perioada 8-10 mai 2015 Festivalul de turism si ecologie MecanTurist, prima etapa din cadrul  Campionatului National de Turism Sportiv STAFETA MUNTILOR 2015.

Turism ecologic, ambitite, muzica folk de calitate,peisaje incredibile, asiune, întrecere, spirit de echipa,... dar mai presus de toate prietenie, au fost ingredientele perfecte pentru a reuni sute de participanti din toata tara la competitia organizata execlent de Asociatia Mecanturist Galati.  
   
Asociatia Clubul de Turism Proilavia Braila a participat la probele de concurs obtinând rezultate foarte bune. La categoria FAMILY - locul I clasament
general - proba cunostinte teoretice geografice si echipe, locul II - Stefan Lala -cros montan-copii, locul 5 - proba culturala pe echipe, locuri fruntase la cros montan-adulti, raid montan family si locuri promitatoare la proba noduri escalada pentru copii.

Campionatul continua cu alte etape în Muntii Carpati, iar cei care doriti sa faceti parte din echipa noastra va asteptam. Mai multe info si contact la www.proilaviabraila.yolasite.com

Gabriel Lâlă - Proilavia Braila

micul turist in mtii Macin

 

Autor Redactia 11 Mai 2015, 13:33 Turism
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii