Costa Cruises | Itinerarii paradisiace în sesozul 2021-2022

De Mihai Vintilă 16 Noiembrie 2021, 13:17 Turism

ofertele Costa Cruises în Caraibe

Mare albastru turcoaz, plaje cu nisip alb, coaste cu palmieri... Cine nu are un sentiment de dor de Caraibe? Costa Cruises operează, în această iarnă, în destinații paradisiace precum Barbados, St. John's, Tortola, și multe alte insule pitorești.

Scapă de frigul Europei și ia-ți o croazieră într-una dintre cele mai căutate locații din lume!

- o iarnă cu mult soare
- între 8 și 15 zile de explorare
- din Decembrie pană în Martie
- croazieră cu zbor inclus

Auriul și albastrul sunt culorile care se deschid în fața ta, când navighezi în Caraibe. Apa strălucește de departe iar grijile tale dispar în totalitate. Este mai mult decat fascinant să vizitezi această minune tropicală, acest curcubeu de culori în care albastrul mării, albastrul senin al cerului și varietatea infinită de plantații de cacao, cafea și condimente se amestecă într-un peisaj fascinant.

Orașele sunt vii, pline de muzică și mirosuri condimentate, în timp ce natura, singura stăpână a acestor insule, îți va permite să admiri animale exotice și mozaicuri colorate de flori și fructe luminate de soare.

Vezi ofertele Costa Cruises în Caraibe, 2021/2022.

Iată câteva locații superbe din itinerar:

Barbados

Fiecare loc din Barbados are o poveste, fiecare masă este o sărbătoare și fiecare zi promite noi experiențe, descoperiri și amintiri care să dureze toată viața. Mulți se așteaptă ca Barbados să fie un tip de călătorie pe care-l faci o dată în viață, dar descoperă rapid că este genul de loc în care dorești să te întorci, din nou și din nou. Având atât de multe de făcut, probabil că acum este destul de evident de ce călătorii continuă să se întoarcă!

Una dintre cele mai pitorești destinații din Barbados este Carlisle Bay, situată la marginea Bridgetown. Plajele blonde frumoase și întinderile lungi de ape turcoaz limpezi fac din aceasta una dintre cele mai primitoare zone pentru a-ți scufunda degetele în mare sau pentru a te instala comod pe un sezlong.

Crane Beach este o plajă frumoasă, cu nisip moale, ascunsă într-un golf de pe coasta Atlanticului, înconjurată de ziduri naturale înalte. Nisipul alb, avand o discretă nuanță de roz, se uită peste apele albastre și turcoaz, în timp ce valurile din larg se sparg pe recif.

Rezervația Barbados Wildlife Reserve este un loc minunat unde poți vedea și te bucura de unele dintre cele mai exotice/reprezentative creaturi din Barbados, inclusiv faimoasele maimuțe verzi ale insulei.

Amplasat de-a lungul coastei accidentate a Atlanticului, Golful Bathsheba oferă o privire dramatică asupra puterii erozive a oceanului. Plaja de aici, populară în rândul surferilor, este presărată cu formațiuni uriașe de stâncă create de rămășițele vechilor recife de corali, decupate de valurile necruțătoare.

St. Johns – Antigua și Barbuda

Cu aproape 100 de mile de coastă și literalmente sute de plaje, Antigua oferă cu siguranță, tuturor celor care caută nisipurile albe și aspectul mării azurii, o vacanță de excepție.

St John's, capitala insulei, este o tapiserie alcătuită din clădiri istorice din lemn, de culoarea bomboanelor, care au fost adesea restaurate cu dragoste, un mal pitoresc în care bărcile minuscule se plimbă în briza vântului, este un loc ce emană farmecul lumii vechi.

Ca și în multe alte locuri din Caraibe, sclavia și istoria sfâșietoare fac de asemenea parte din povestea Antigua, iar descendenții acestor oameni au insuflat insulei o moștenire distinctă evidențiată în bucătăria, muzica și tradițiile sale.

Indiferent de modul în care intenționezi să-ți vă petreci orele pe această insulă idilică, nu există nicio îndoială că vei rămane cu amintiri incredibile, nu în ultimul rând despre căldura și primirea oferite vizitatorilor de oamenii care numesc Antigua acasă.

Road Town – Tortola

Această parte adormită a Caraibelor este plină de versanți și vârfuri acoperite cu verdeață tropicală luxuriantă, iar coasta este înconjurată de golfuri adăpostite care atrag iahturi și navigatori veniti de departe. Acești navigatori ancorează la țărm și se bucură de plajele superbe, cu nisip alb, mărginite de palmieri de cocos, sau petrec ceva timp într-una dintre numeroasele locații de pe malul apei, în baruri, cafenele și restaurante.

Această bijuterie tropicală are multe zone care trebuie explorate. Căutătorii de aventură pot alege dintre activități precum o experiență uimitoare de tip tiroliană, safari-uri cu jeep-uri pe insulă sau excursii cu snorkeling pentru a explora o lume subacvatică plină de broaște țestoase, pești și raze de soare.

Cei mai mulți dintre cei care ajung aici tind să se îmbarce într-o poveste de dragoste instantanee cu acest loc special. Iar dacă ideea ta de perfecțiune tropicală plutește în ape cristaline, cu soarele zambind pe față din zori până la amurg, Tortola e solutia ideală.

 

 

Autor Mihai Vintilă 16 Noiembrie 2021, 13:17 Turism
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii