Idei de vacanță cu ajutorul turismului medical

De Frimu Ghinea 31 Ianuarie 2018, 09:59 Turism

Idei de vacanță cu ajutorul turismului medical

Dacă ai probleme cu dantura sau dacă te-ai hotărât să-ți faci acea operație de corectare a miopiei pe care o aveai în plan, nu mai sta pe gânduri deoarece ai acum numeroase posibilități de rezolvare, chiar și atunci când nu ai reușit să economisești suficient. Vizitează www.imprumut24.ro și analizează ofertele de creditare accesibile. Ai auzit de turismul medical care și în România a cunoscut o binemeritată amploare mai ales la capitolul intervenții stomatologice, operații estetice, controlul obezității, oftalmologie, ortopedie? O mare parte dintre doritori sunt străini, numeroși pacienți provenind din vestul Europei, unde serviciile medicale sunt foarte scumpe, ei economisind astfel chiar și 70% din cheltuieli.

Turismul medical presupune deplasarea în afara localității de domiciliu sau chiar peste hotare pentru a beneficia de tratamente medicale specializate în combinație cu zile grozave de vacanță. Astfel, în țara noastră puteți beneficia de tratamente balneo-climaterice la Băile Felix, Băile Herculane, Geoagiu Băi, în Republica Moldova de tratamente stomatologice, și în Turcia de transplanturi de păr și alte tipuri de chirurgie estetică, tratamente wellness și spa.

Aceste tratamente pot fi combinate excepțional cu o vacanță de neuitat. De exemplu, în Republica Moldova te vei bucura de costuri reduse la tratamentele dentare, dar în același timp te relaxezi într-o vacanță frumoasă, întâlnești oameni noi, vizitezi obiective turistice. O clinică de renume din Chișinău pune la dispoziția pacientului un plan bine organizat. Prin urmare, se trimit radiografiile prin email în format digital, apoi se dicută telefonic despre posibilitățile de tratare. Clientul va afla de la început toate informațiile legate de preț, inclusiv în mod detaliat pentru fiecare lucrare în parte. Deoarece clienții beneficiază de sprijin pentru rezervarea camerelor de hotel, informații pentru călătorii, iar tratamentul se desfășoară doar într-un singur loc, cu siguranță impresia generală va fi foarte plăcută și economiile la buget vor fi un mare plus.

În Turcia mulți bărbați apelează la renumitul transplantul de păr așa că s-a dezvoltat foarte mult acest tip de turism medical, prin care cei interesați beneficiază de pachete medicale și turistice complete ce includ costul deplasării, intervenția de specialitate și consultul, și produsele cosmetice medicale necesare pentru întreținere. Se știe că transplantul de păr face parte din ramura chirurgiei estetice, iar aceste tipuri de tratamente sunt printre cele mai scumpe în toată lumea. Aceste costuri pornesc de la o sumă accesibilă de 2000 euro, mergând și până la 4000-8000 de euro, în funcție de gradul de afectare și zona scalpului ce trebuie acoperită.

Recomandarea noastră este să profitați de un împrumut rapid doar cu buletinul și să alegeți o țară precum Thailanda, unde veți găsi servicii medicale de cea mai înaltă calitate. În timp ce vă bucurați de insulele tropicale cu plaje superbe exotice, de ce să nu aveți parte de tratamente wellness de reîntinerire și revigorare corporală?

Cea mai ieftină și la îndemână vacanță o puteți avea chiar în țara noastră, având de ales dintre 160 de stațiuni balneare. Elementele naturale de care puteți beneficia în România sunt: apele minerale terapeutice, nămolul terapeutic, lacurile pentru tratament. Achiziționați pachete medicale turistice la prețuri atractive și vă veți reîntoarce plini de energie la activitățile de zi cu zi.

 

 

 

Autor Frimu Ghinea 31 Ianuarie 2018, 09:59 Turism
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii