De ce este foarte importanta compartimentarea corecta a unui rucsac barbati

De Frimu Ghinea 28 Ianuarie 2022, 12:40 Turism

rucsac joolar

Un rucsac urban te ajuta sa fii productiv si sa stii mereu unde iti sunt lucrurile. Pentru a face acest lucru, spatiul din interior este impartit intre compartimente, sectiuni si buzunare. Compartimentul principal dintr-un rucsac barbati este pentru laptop.

Este situat pe spatele modelului si este dotat cu o captuseala moale. In plus, este intarita cu un strat de material care atenueaza socurile. Diverse rucsacuri barbati mai elaborate au barete care tin dispozitivul pe loc.

Pentru tablete sau carti electronice, este prevazut acelasi compartiment asociat. Daca rucsacul este mic, va exista un singur compartiment pentru tableta. Dosarele cu documente sunt amplasate in ambele departamente, dar nu si carti, asa ca studentul trebuie sa fie atent si la volumul intern, astfel incat sa existe suficient spatiu pentru manuale.

Cablurile de incarcare, sursele de alimentare, un mouse si alte accesorii ar trebui sa isi aiba si ele locul. Pentru acestea, in interiorul rucsacului este prevazuta o colectie de buzunare diferite: cu plasa, cu fermoar si deschise. Intr-un astfel de organizator, este convenabil sa distribuiesti lucruri mici pentru a nu le pierde in adancul rucsacului. Aceste rucsace barbati, ar trebui sa aiba, desigur, si buzunare antifurt.

Exista si rucsacuri transformatoare care schimba configuratia intr-un fel sau altul. De obicei, modificarile se refera la metoda de purtare: curelele sunt ascunse in buzunare speciale - si in loc de rucsac se obtine o geanta eleganta. Aceasta optiune este potrivita pentru un birou cu un cod vestimentar strict, unde nu este obisnuit sa porti rucsacuri.

Cea mai potrivita stofa este cea impermeabila

Pentru un rucsac care transporta alectronice, este foarte important ca acesta sa nu permita apei sa treaca. Pentru a face rucsacurile impermeabile, materialul din care sunt cusute este impregnat cu compusi hidrofug. Cu toate acestea, acest lucru nu este suficient pentru efectul complet, deoarece apa se poate infiltra prin cusaturi si fermoare. De aceea, acestea trebuie prelucrate in continuare. Fermoarele sunt uneori acoperite cu clape din material textil, garnituri de cauciuc sau sunt in mod inerent impermeabile.

Daca rucsacul nu este complet impermeabil, este mai bine sa nu te prindaploaia cu el.

Totodata, designul si materialul spatelui si curelelor sunt importante, la fel ca si distributia greutatii rucsacului. Acest lucru iti permite sa il porti mai mult si sa poti duce in el tot ce ai nevoie, fara sa simti presiune pe spate sau dureri.

Daca iti doresti si tu un astfel de rucsac, nu ezita sa iti alegi unul de pe joolar.ro

 

(P)

 

 

Autor Frimu Ghinea 28 Ianuarie 2022, 12:40 Turism
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii