2022 Travelers’ Choice Award ajunge la Brăila datorită unui împătimit al turismului Mircea-Gabriel Lâlă

De Mihai Vintilă 04 Iulie 2022, 14:03 Turism

2022 Travelers’ Choice Award ajunge la Brăila

Implicat de mai mulți ani în promovarea turimului local și regional, Mircea-Gabriel Lâlă este cunoscut nu numai prin calitățile sale de ghid, demostrate de-a lungul timpului, ci și prin proietele de promovare desfășurate de Asociația Proilavia Brăila pe care o conduce. Organizator de excursii în împrejurimi, prin munții Buzăului, munții Măcinului, prin Deltă și inițiatorul programului de tur ghidat Braila City Tour, Mircea-Gabriel Lâlă este un entuziast și un profesionist desăvârșit. Poate ați avut bucuria să-l vedeți prezentând Brăila pentru Digi24 sau vorbind la TVR despre frumusețea clădirilor din oraș. Un tur ghidat cu el este ca o emisiune Teleenciclopedia realizată pe viu. Acum, aduce la Brăila, distincția 2022 Travelers’ Choice Award pentru Brăila City Tour.

Tururile ghidate Brăila City Tour - o certitudine că și la Brăila se poate face turism profesionist! Din anul 2016 am fondat aceste tururi ghidate in Brăila, cu povesti, informații despre istoria urbei, despre mari personalități și clădiri monumente istorice. Deși centrul istoric nu este prea prietenos cu turiștii, reușesc să creez acea atmosferă turistică și de prietenie pe care o vedem în multe orașe turistice ale lumii. Sunt turiști și vizitatori care rămân incantati de ceea ce descoperă și afla despre Brăila, dar multi spun că industria turismului trebuie să arate altfel aici, pe malul Dunării. Eu fac un turism real, nu ascund problemele orașului. Sigur se poate reabilita centrul istoric, să avem străzi frumoase, clădirile să fie mai îngrijite și exemplele pot continua. Brăila City Tour este brandul meu turistic și sunt bucuros să pot contribui la optimismul și speranța de mai bine a Brăilei și României. Vizitați Brăila! - a declarat Mircea-Gabriel Lâlă în exclusivitate pentru Infoest.

Poate credeți că acest om primește ajutor în ceea ce face? Nu. El face totul din pasiune, din credința că așa trebuie să fie, din dorința de a ajuta turiștii de a înțelege Brăila, trecutul și prezentul ei. Mircea-Gabriel Lâlă este spiritul Brăilei pus să lucreze pentru compatrioți, pentru iluminare și pentru frumos. La cât mai multe astfel de premii Mircea și continuă să faci ceea ce faci, pentru că o faci foarte bine. Și premiile spun asta, deși și ele sunt foarte importante, dar mai ales turiștii. Brăila prin ochii și poveștile lui Mircea-Gabriel Lâlă este magică!

 

 

Autor Mihai Vintilă 04 Iulie 2022, 14:03 Turism
Scrie un comentariu

Comentarii

  1. Lala Gabriel 04 Iulie 2022, 14:28

    Multumesc si multa sanatate cititorilor Infoest ! Braila merita sa fie cunoscuta si descoperita !

Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii