Cruiseget.com lanseaza cea mai avansata platforma de rezervari a croazierelor din Romania

De Mihai Vintilă 21 Ianuarie 2019, 14:17 Turism

Cruiseget, croaziere

Cu toate ca numarul de turisti romani care aleg sa-si petreaca vacanta in afara hotarelor se ridica la cateva milioane pe an, doar 15.000 dintre acestia aleg o vacanta de croaziera. Un numar mic tinand cont de avantajele unei croaziere precum si preturile din ce in ce mai accesibile ajungand de multe ori chiar mai mici decat cele ale unei vacante clasice.

Pentru cei care se intreaba ce este o croaziera, putem spune ca este cel mai special concept de vacanta. Este acea vacanta, despre care vei avea atat de multe de povestit rudelor si prietenilor la intoarcere si cu siguranata, odata incercat acest tip de vacanta, cel mai probabil nu vei mai dori banale sejururi, ci te vei gandi la urmatoarea croaziera.

Dar despre croaziere puteti afla mai multe accesand Cruiseget.com, o agentie de turism specializata exclusiv in vanzarea si promovarea vacantelor de croaziera.

Cruiseget.com este un proiect dezvoltat de o echipa de profesionisti cu experienta de peste 10 ani in industria turismului de croaziere si 20 de ani in industria dezvoltarii de aplicatii online, ce isi propune comercializarea vacantelor de croaziera, printr-o platforma de rezervari online, atat pe plan national cat si international.

cruise, cruiseget, croaziere

Cruiseget.com aduna cele mai inportante linii de croaziera si pune la dispozitia turistilor posibilitatea de a rezerva o croaziera la preturile oficiale ale liniilor de croaziera, fara adaos comercial precum si informatii detaliate caracteristice fiecarui sejur in parte.

Veti putea face comparatii de preturi sau vizualiza detalii cu privire la navele de croaziera, itinerarii, tipuri de cabine etc.

De asemenea prin filtrul de cautare avansat, veti putea gasi croaziera potrivita in functie de perioada de plecare, destinatie, durata calatoriei, linia de croaziera etc. De asemenea cruiseget.com pune la dispozitia celor peste 3000 de agentii revanzatoare, instrumente necesare promovarii prin partajarea cu acestea, a sistemelor proprii de cautare, transmitere sau descarcare a ofertelor de croaziera.

Nu ezita sa contactezi echipa Cruiseget.com pentru a gasi vacanta potrivita.
www.cruiseget.com

 

 

 

Autor Mihai Vintilă 21 Ianuarie 2019, 14:17 Turism
Scrie un comentariu

Comentarii

  1. Petre Chiru 07 Februarie 2019, 12:59

    Am fost cu MSC Meraviglia intr-o croaziera achizitionata prin Cruiseget. A fost ffff bine! Superb. Mai vrem!

Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii