Poliţiştii i-au mai probat şi furtul

De IPJ Braila 03 Februarie 2011, 22:21 Stiri din judet
Poliţişti de la Biroul Ordine Publică pentru Mediul Rural şi de la Postul de Poliţie Comunală Tudor Vladimirescu au stabilit şi probat că principalul suspectat de spargerea locuinţei lui Z.V., din comuna Tudor Vladimirescu, este C.V. (33 de ani), din aceeaşi localitate, în prezent încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Braila.

Poliţiştii au stabilit că suspectul, în ziua de 25 ianuarie 2011, pe timp de noapte, a pătruns, prin forţarea uşii de acces, în locuinţa părţii vătămate de unde a sustras un aragaz portabil şi o butelie, pe care le-a transportat la domiciliul său. Bunurile au fost recuperate de poliţişti şi predate părţii vătămate.

Acesta este cercetat pentru furt calificat.

Reamintim că, în seara zilei de 30 ianuarie, la orele 18.30, agenţii Postului de Poliţie Comunală Tudor Vladimirescu au fost sesizaţi verbal de numitul P.I. (77 de ani), localnic, cu privire la faptul că a fost victima unei tentative de tâlharie, comise de numitul C.V. (33 de ani), din aceeaşi localitate.
În urma evenimentului, reclamantul şi soţia acestuia, P.S. (75 de ani), au fost transportaţi şi internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Poliţiştii l-au depistat pe numitul C.V., pe raza comunei Tudor Vladimirescu, şi l-au condus la sediul Poliţiei Municipiului Brăila în vederea continuării cercetărilor.

S-a stabilit că autorul, aflându-se în stare de ebrietate, a ameninţat şi lovit victimele cu un topor, pentru a recupera de la ele o sumă de bani pe care i-o datorau.

A fost arestat preventiv pentru 29 de zile.


 

Autor IPJ Braila 03 Februarie 2011, 22:21 Stiri din judet
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii