Corbu-Nou : doi dintre autorii furtului de anul nou pusi la rece

De IPJ Braila 20 Martie 2011, 23:50 Stiri din judet
În urma desfăşurării unor activităţi specifice, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică pentru Mediul Rural i-au identificat pe E.G. (16 ani), din satul Corbu-Nou, comuna Măxineni, N.G. (36 de ani), din satul Căzăneşti, oraşul Căzăneşti, judeţul Ialomiţa, şi C.N. (38 de ani), din satul Marsilieni, comuna Albeşti, judeţul Ialomiţa.

În sarcina acestora s-a reţinut că, în noaptea de 31 decembrie 2010 spre 1 ianuarie 2011, au pătruns, prin efracţie, în locuinţa părţii vătămate P.V., din satul Corbu-Nou, şi au sustras bijuterii din aur şi aparatură electronică, toate în valoare de 40.000 de lei.De asemenea, li s-a mai probat că, în aceeaşi noapte, au pătruns, tot prin efracţie, într-un container industrial, amplasat în curtea şcolii generale din sat, şi au sustras unelte electrice în valoare totală de 1.500 de lei.

Faţă de cei trei s-a început urmărirea penală pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. N.G. a fost reţinut pe ordonanţă, pentru 24 de ore, şi, în ziua de 18 martie, Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila l-a prezentat instanţei de judecată care dispus arestarea preventivă, pe o perioadă de 29 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Brăila.

Pe numele lui C.N., care se sustrage cercetărilor, s-a emis mandat de arestare preventivă, în lipsă, pentru 30 de zile.


 

Autor IPJ Braila 20 Martie 2011, 23:50 Stiri din judet
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii