Bărbat din Movila Miresii reţinut de poliţişti pentru comiterea mai multor fapte de violenţă

De IPJ Braila 08 Decembrie 2017, 19:34 Stiri din judet

În data de 7 decembrie a.c., poliţişti din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Brăila l-au reţinut pe un bărbat, în vârstă de 26 de ani, din comuna Movila Miresii, bănuit de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase şi distrugere.
În fapt, la data de 24 noiembrie a.c., în jurul orei 21:00, tânărul în cauză, pe fondul unui conflict spontan şi a consumului de alcool, l-ar fi agresionat pe un tânăr de 23 de ani în timp ce se aflau în incita unui cafe-bar din localitate.
De asemenea, în data de 4 decembrie a.c., ar fi pătruns într-un bar, de pe raza satului Movila Miresii, având asupra sa o sabie, în lungime totală de 69 de cm, şi ar fi ameninţat persoanele aflate în incinta acestuia.
În seara aceleaşi zile, la ora 20:40, acesta ar fi provocat un scandal în faţa locuinţei unui localnic, în vârstă de 49 de ani, şi l-ar fi agresionat fizic pe acesta cu un topor, distrugându-i şi sistemul de închidere al porţii de acces în curtea locuinţei.
Bănuitul a fost reţinut pe baza de ordonanţă pentru 24 de ore şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila cu propunere de arestare preventivă.

 

Autor IPJ Braila 08 Decembrie 2017, 19:34 Stiri din judet
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii