Agresiune la Tudor Vladimirescu

De IPJ Braila 01 Februarie 2011, 22:36 Stiri din judet
Agenţii Postului de Poliţie Comunală Tudor Vladimirescu au fost sesizaţi verbal de numitul P.I. (77 de ani), localnic, cu privire la faptul că a fost victima unei tentative de tâlharie, comise de numitul C.V. (33 de ani), din aceeaşi localitate. Acesta avut loc in seara zilei de 30 ianuarie, la orele 18.30. În urma evenimentului, reclamantul şi soţia acestuia, P.S. (75 de ani), au fost transportaţi şi internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Poliţiştii l-au depistat pe numitul C.V., pe raza comunei Tudor Vladimirescu, şi l-au condus la sediul Poliţiei Municipiului Brăila în vederea continuării cercetărilor.

S-a stabilit că autorul, aflându-se în stare de ebrietate, a ameninţat şi lovit victimele cu un topor, pentru a recupera de la ele o sumă de bani pe care i-o datorau.

Numita P.S. a fost examinată medico-legal, stabilindu-se că a suferit leziuni ce necesită pentru vindecare 35 - 40 zile de îngrijiri medicale, urmând ca şi numitul P.I. să fie examinat de medicul legist.

Individul care a comis fapta a fost reţinut pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Brăila, urmând ca, astăzi, să fie prezentat de procurorul de caz instanţei de judecată cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă pentru comiterea infracţiunilor de tentativă la tâlharie, violare de domiciliu, distrugere şi port fără drept de armă albă.


 

Autor IPJ Braila 01 Februarie 2011, 22:36 Stiri din judet
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii