Valea Cânepii | tineri din Ialomița sanctionați

De IPJ Braila 22 Aprilie 2020, 18:30 Stiri din judet

La data de 21 aprilie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier l-au oprit în trafic, pe DE 584, pe un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din județul Ialomița, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Valea Cânepii.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat ca acesta are permisul de conducere invalid.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis.

De asemenea, polițiștii au constatat că nici șoferul și nici cei doi pasageri care se aflau în mașină, cu vârste de 20, respectiv 28 de ani, nu au putut prezenta documente care să le justifice prezența pe raza județului Brăila, aceștia fiind sancționați contravențional cu amendă, în valoare de 2.000 de lei fiecare, pentru nerespectarea prevederilor Ordonanței Militare 3/2020, privind restricțiile de circulație.

Totodată, având în vedere imaginile video publicate pe rețeaua de socializare Facebook, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă, în valoare totală de 3.290 de lei, conform Legii 61/1991, pentru adresarea de expresii jignitoare în spațiul public, și conform O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, pentru nerespectarea obligației de a purta centura de siguranță pe timpul circulației pe drumurile publice și pentru folosirea telefonului mobil în timpul conducerii.

 

Autor IPJ Braila 22 Aprilie 2020, 18:30 Stiri din judet
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii