Un brăilean fără permis prins pe DJ 221 în localitatea Cazasu

De Mihai NEGOMIREANU 08 Ianuarie 2024, 22:22 Stiri din judet

În după-amiaza zilei de 7 ianuarie 2024, în jurul orei 14:30, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Brăila au procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire asupra unui vehicul care se deplasa pe DJ 221, în localitatea Cazasu.

Cu toate că s-a cerut oprirea, șoferul nu a oprit, continuându-și deplasarea cu viteză. Polițiștii au inițiat o urmărire, reușind să oprească vehiculul pe șoseaua Râmnicu Sărat din municipiu.

La volan se afla un tânăr de 24 de ani, rezident în Brăila. Verificările au confirmat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, autovehiculul nu avea încheiată polița de asigurare obligatorie, iar inspecția tehnică periodică era expirată. În consecință, tânărul a fost sancționat contravențional cu o amendă în valoare de 2.485 de lei, conform prevederilor O.U.G. nr. 195/2002. Ca măsură suplimentară, au fost reținute plăcuțele de înmatriculare și certificatul de înmatriculare ale vehiculului.

Brăileanul a fost supus testelor cu aparatul etilotest și drugtest, rezultatele fiind negative.În cadrul acestei situații, a fost întocmit un dosar penal, iar cercetările continuă cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

 

Autor Mihai NEGOMIREANU 08 Ianuarie 2024, 22:22 Stiri din judet
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii