S-a stabilit data alegerilor în comuna Viziru. Campania începe pe 12 iunie

De Comunicat 19 Mai 2021, 21:17 Stiri din judet

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) informează că în ședința Executivului de astăzi, 19 mai 2021, a fost adoptată hotărârea de Guvern prin care s-a stabilit ca alegerile locale parțiale pentru primari și un consiliu local să se desfășoare în data de 27 iunie 2021 și care va intra în vigoare după publicarea în Monitorul Oficial, Partea I.

În cadrul aceleiași ședințe, a fost adoptată hotărârea de Guvern pentru aprobarea calendarului acțiunilor din cuprinsul perioadei electorale a alegerilor locale parțiale. Conform prevederilor hotărârii, perioada electorală va începe în data de 23 mai 2021, candidaturile vor putea fi depuse până cel mai târziu la data de 7 iunie 2021, iar campania electorală va începe în data de 12 iunie 2021.

Totodată, au fost adoptate hotărârea de Guvern privind stabilirea măsurilor tehnice necesare bunei organizări și desfășurări a alegerilor locale parțiale, prin care sunt delimitate atribuțiile instituțiilor implicate în organizarea acestui procesul electoral și hotărârea de Guvern privind stabilirea cheltuielilor necesare pregătirii şi desfășurării în bune condiții a alegerilor locale parțiale.

Cele trei hotărâri vor intra în vigoare la data de 23 mai 2021.
În județul Brăila se vor organiza alegeri în comuna Viziru.

 

 

Autor Comunicat 19 Mai 2021, 21:17 Stiri din judet
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii