Polițiștii de la Postul de Poliţie Comunal Movila Miresii au depistat comercianți fără acte

De IPJ Braila 03 Aprilie 2019, 19:03 Stiri din judet

Marți 2 aprilie poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Comunal Movila Miresii i-au depistat pe doi bărbaţi, în timp ce transportau şi comercializau bunuri fără a deţine documente de provenienţă.

În cursul zilei, în jurul orei 13:10, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Comunal Movila Miresii l-au oprit în trafic pe un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din judeţul Ialomiţa, în timp ce transporta, cu ajutorul unui vehicul, cantitatea de 400 kg de deşeuri feroase fără a avea documente de provenienţă.

Bunurile au fost ridicate în vederea confiscării şi predate, pe bază de proces-verbal, unei unităţi de profil, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă, în valoare de 500 de lei, potrivit Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

De asemenea, în jurul orei 14:20, poliţiştii l-au depistat pe un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din judeţul Buzău, în timp ce oferea spre vânzare, direct dintr-un autoturism, fructe şi legume fără a avea acest drept.

Cantitatea de 420 kg de fructe şi legume a fost confiscată şi predată unei unităţi de profil în vederea valorificării, bărbatul fiind sancţionat contravenţional cu amendă, în valoare de 1.000 de lei, potrivit Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

 

 

 

Autor IPJ Braila 03 Aprilie 2019, 19:03 Stiri din judet
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii