Movila Miresii | Scandal în timp de coronavirus

De IJJ Braila 14 Aprilie 2020, 17:14 Stiri din judet

Duminica 12.04.2020, în jurul orei 16:30, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Brăila au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, din localitatea Movila Miresii, tulbură liniștea și ordinea publică, ascultând muzică la intensitate mare.

La fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, acesta fiind sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 200 de lei, pentru încălcarea prederilor Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Ulterior, la ora 19:20, polițiștii au fost, din nou, sesizați cu privire la faptul că localnicul continuă să deranjeze liniștea publică, acesta organizând o petrecere în curtea sa, de ziua soției.

În curtea bărbatului polițiștii, împreună cu jandarmii, au depistat alți 5 bărbați, care au fost sancționați contravențional cu amenzi, în valoare totală de 60.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Ordonanței Militare nr.3/2020.

De asemenea, proprietarul locuinței a fost sancționat, de data aceasta, cu o amendă în valoare de 1500 de lei, conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

 

 

Autor IJJ Braila 14 Aprilie 2020, 17:14 Stiri din judet
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii