Măxineni. Un tânăr conducea un moped fără numere

De Mihai NEGOMIREANU 27 Martie 2024, 20:43 Stiri din judet

În data de 26 martie 2024, polițiștii au desfășurat acțiuni concentrate pentru prevenirea infracțiunilor stradale și pentru verificarea autovehiculelor în trafic, cu accent pe depistarea conducătorilor auto aflați sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise.

În timpul acestor activități, la ora 19:00, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Brăila au oprit în trafic, pe raza localității Măxineni, un moped care nu avea numere de înmatriculare. Conducătorul acestuia, în vârstă de 24 de ani, a fost supus verificărilor de rutină.

În urma consultării bazelor de date, polițiștii au constatat că mopedul nu era înregistrat sau înmatriculat, iar tânărul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Investigațiile ulterioare au dezvăluit că mopedul fusese încredințat tânărului de către un alt individ, în vârstă de 20 de ani, din comuna Măxineni, deși era conștient că acesta nu deține permis de conducere.

Autoritățile au luat măsuri în conformitate cu prevederile legale aplicabile, iar cercetările în acest caz continuă pentru clarificarea tuturor aspectelor și aplicarea măsurilor corespunzătoare conform legislației în vigoare.

 

Autor Mihai NEGOMIREANU 27 Martie 2024, 20:43 Stiri din judet
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii