Dudești | Eveniment privat întrerupt de polițiști

De Frimu Ghinea 08 Noiembrie 2021, 16:36 Stiri din judet

Sâmbătă 6 noiembrie, în jurul orei 21, polițiștii brăileni s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la un restaurant de pe raza comunei Dudești avea loc un eveniment privat la care participau mai multe persoane.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că un bărbat în vârstă de 36 de ani, din jud. Brăila, a organizat o petrecere la care participau 22 de persoane.

În acest context, bărbatul în cauză, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.000 lei fiecare, conform Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Totodată, au fost luate măsuri de intrare în legalitate, desfășurarea evenimentului fiind întreruptă.

În continuare este interzisă organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive, aniversări etc.), atât în spațiile deschise, cât și în spațiile închise!

Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, astfel că forţele de ordine vor desfășura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetăţenii și pentru a preveni răspândirea virusului SARS-COV-2!

 

 

Autor Frimu Ghinea 08 Noiembrie 2021, 16:36 Stiri din judet
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii