Balci Traditional in satul Cuza Voda, comuna Salcia Tudor

De Mihai Vintilă 05 Septembrie 2017, 20:32 Stiri din judet

Balci Traditional in satul Cuza Voda, comuna Salcia Tudor

Primaria si Consiliul Local al Comunei Salcia Tudor, judetul Braila, impreuna cu revista “Infozone”, revista regionala de informare urbana si rurala,  vor organiza Balciul Traditional din satul Cuza Voda. Timp de doua zile, respectiv 8 si 9 septembrie, locuitorii comunei si invitatii lor se vor putea delecta cu un program artistic deosebit sustinut de renumiti interpreti de muzica popalara si de ansambluri folclorice ce amintesc de traditii ale romanilor pastrate cu sfintenie de-a lungul anilor.

In deschidere va avea loc spectacolul sub titlul “Datini, joc si voie buna”.

Organizatorii promit in recital pe urmatorii artisti: Elena Merisoreanu, Ana Maria Botezatu, Nicu Paleru, Florica Jinga, Constantin Bahrin, Valentin Sanfira si Dora Ungureanu. Si pentru ca atmosfera sa fie pentru toate gusturile muzicale, vor mai evolua pe scena Morgana si Hevito cu al sau “Quemala”.

“Dragii mei, stiu ca asteptati si acest eveniment cu mare drag, asa ca va invit in numar cat mai mare vineri, 8 septembrie si sambata, 9 septembrie, la Balciul Traditional din satul Cuza Voda, comuna Salcia Tudor, judetul Braila, distractia urmand a avea loc in curtea Caminului Cultural din localitate“, precizeaza Gabriela Popa, directorul “Infozone” pentru cei interesati de acest eveniment cultural.

Acest eveniment cultural este promovat de: Caleidoscop Braila, InfoEST, Litera13 si Mondnews24.

 

Autor Mihai Vintilă 05 Septembrie 2017, 20:32 Stiri din judet
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii