Oameni cu suflet, în memoria timpului - realizare troita in satul Sihleanu

De Redactia 18 Mai 2012, 14:57 Stiri din judet
„Asociaţia Umanitară Vasiliada 2012” a finalizat un nou proiect, o troiţă în satul Sihleanu, comuna Scorţaru Nou, judeţul Brăila. În troiţă va fi depusă  icoana Maicii Domnului – „Floarea cea Vie”, avându-l ca patron spiritual pe Sfântul Ierarh Nectarie din Eghina, sărbătorit pe 9 Noiembrie.

„Asociaţia Uimanitară Vasiliada 2012” este nespus de bucuroasă pentru aducerea la îndeplinire a acestui proiect: „Oameni cu suflet, în memoria timpului”, concretizat în  construirea acestei troiţe. Considerăm că este o datorie a fiecărui om să facă în viaţa lui ceva şi pentru suflet, nu numai pentru trup.

Astăzi, la ceas de bilanţ, mulţumim Bunului Dumnezeu că ne-a dat sănătate şi putere să trecem peste toate obstacolele şi să realizăm tot ceea ce ne-am propus pentru cei săraci şi singuri şi-L rugăm să ne ajute în continuare să putem duce la bun sfârşit proiectele pe care ni le-am propus. Pentru toţi cetăţenii, această troiţă va fi o înălţare spirituală.

„Asociaţia Umanitară Vasiliada 2012” aduce mulţumiri donatorilor şi credincioşilor, odată cu ridicarea troiţei, în sufletul fiecărui participant zidindu-se o troiţă, un nou edificiu al credinţei, al dragostei şi nădejdii.

Mulţumim, în primul rând, d-lui arhitect Chiroi Petru Florin, care a realizat şi proiectul acestei troiţe, donând şi materiale de construcţii; de asemenea, aducem mulţumiri d-nei Gâscă Patricia, d-lui C-tin Toader, d-lui Radu Florin, „Asociaţiei Andrei”, d-lui Scurtu Haralambie şi Ştefana, parohiei Scorţaru Nou, reprezentată prin părintele Marian, femeilor mironosite din Satul Sihleanu şi nu în ultimul rând „Asociaţiei Pro Democraţia” pentru sfaturile utile oferite.

„A.U.V. 2012” urează tuturor colaboratorilor multă sănătate, iar Bunul Dumnezeu să ne ajute să trăim în pace şi bună înţelegere, împăcaţi cu noi înşine şi cu cei de lângă noi. „Cu un bănuţ donat de credincioşi, s-a putut cumpăra cerul, nu pentru că cerul ar fi atît de ieftin, ci pentru că Dumnezeu este plin de iubire” .

Pentru detalii şi relaţii suplimentare: giovana60@yahoo.com    Nr Telefon: 0768092761

 

Autor Redactia 18 Mai 2012, 14:57 Stiri din judet
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

decathlon.ro

Publicitate