Însurăței | Acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale

De IPJ Braila 29 Septembrie 2021, 08:21 Stiri din judet

În ziua de marți 28 septembrie, în intervalul orar 7.30-11.00, poliţiști din cadrul Poliției Orașului Însurăței și respectiv Secției 5 Poliție Rurală Viziru au acționat pe raza de competență a Poliției Orașului Însurăței și comunele arondate secției, în incinta și în zonele adiacente unităților de învățământ, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

În acest sens, polițiștii au desfășurat activități, cu precădere, pentru creșterea gradului de siguranță a elevilor și a personalului didactic, pentru prevenirea și combaterea delincvenței juvenile, dar și a faptelor de încălcare a a ordinii și liniștii publice, în incinta și în zonele adiacente unităților de învățământ preuniversitar.
Totodată, polițiștii au acționat și pentru verificarea gradului de respectare a prevederilor legale pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de Covid-19, precum şi măsurilor instituite ca urmare a prelungirii stării de alertă.

Astfel, polițiștii au controlat 10 autoturisme, dintre care 4 microbuze școlare, ocazie cu care au testat conducătorii auto cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
De asemenea, polițiștii au legitimat 28 de persoane și au efectuat controale în zona adiacentă și în incinta a 11 unități de învățământ, amplasate în zona de competență, ocaziecu care s-a relaționat cu factorii de conducere ai acestor unități școlare.
Activitatea efectuata a avut un caracter preventiv și a vizat determinarea persoanelor să respecte măsurile sanitare în vigoare.

În continuare polițiștii brăileni vor acționa pe raza întregului județ, în vederea prevenirii și combaterii oricăror fapte antisociale, inclusiv în ce privește siguranță școlară.

 

Autor IPJ Braila 29 Septembrie 2021, 08:21 Stiri din judet
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii