Unirea Urziceni - Zenit St. Petersburg 0-0, în preliminariile Ligii Campionilor

De Mihai Vintilă 27 Iulie 2010, 00:00 Sport
Unirea Urziceni a încheiat la egalitate, 0-0, meciul cu Zenit St. Petersburg din prima manşă a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor.Rămasă în inferioritate numerică încă din minutul 37, după ce Pădureţu a fost eliminat destul de uşor, Unirea Urziceni a rezistat eroic în meciul cu Zenit St. Petersburg, din prima manşă a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor, şi a obţinut un egal important, 0-0.

După o primă repriză echilibrată, dar modestă, ruşii au pus stăpânire pe joc în partea a doua, profitând de avantajul numeric. Zenit a ratat câteva ocazii importante. Calificarea se va decide în returul din Rusia, de săptămâna viitoare.* Unirea Urziceni şi Zenit St. Petersburg sunt la egalitate, 0-0, după 45 de minute extrem de încinse, în care nervii şi-au spus cuvântul şi s-au acordat mai multe cartonaşe de ambele părţi. Unirea joacă în inferioritate numerică, după ce Pădureţu a fost eliminat destul de uşor. Zenit a avut cea mai mare ocazie după eliminarea lui Pădureţu. Kerjakov l-a întins la maxim pe Arlauskis cu un şut violent din lovitură liberă.

* Unirea Urziceni a rămas în inferioritate numerică în finalul primei reprize, după ce Pădureţu a fost eliminat în direct în minutul 37. Zenit a avut o lovitură de colţ de pe dreapta, Kerjakov a ajuns târziu la balon şi l-a accidentat pe Arlauskis, iar Pădureţu şi-a pierdut cumpătul şi a avut intenţia de a-l lovi pe Kerjakov cu capul în figură.

Decizia centralului Bruno Paixao pare să fi fost una exagerată, portughezul fiind impresionat de căderea teatrală a atacantului rus.

Până la eliminarea lui Pădureţu, jocul a fost unul modest, fără ocazii importante la cele două porţi.(AMOS News)

 

Autor Mihai Vintilă 27 Iulie 2010, 00:00 Sport
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate