România - Macedonia 0-1 !

De Mihai Vintilă 02 Iunie 2010, 00:00 Sport
Naţionala de fotbal a României a suferit o nouă înfrângere, 0-1 în amicalul cu Macedonia.


Spre deosebire de disputa cu Ucraina, de săptămâna trecută, România a dominat clar meciul cu Macedonia, dar nu a reuşit să-şi creeze multe ocazii la poarta adversă şi a primit un gol dintr-o fază fixă.

Singurul gol al meciului a fost marcat în minutul 28. Sikov a înscris cu capul, după o lovitură de colţ. Cornerul venise în urma unei alte faze fixe, o lovitură liberă executată de Popov şi respinsă de zid în corner.

România a dominat teritorial şi la posesia balonului, dar majoritatea ocaziilor au venit în urma unor şuturi de la distanţă.

Cea mai mare ocazie a venit în minutul 76, când şutul lui Rădoi a fost deviat de Bilaşco puţin pe lângă poarta adversă. O altă mare ocazie a venit în minutul 18, când şutul lui Cociş l-a pus la grea încercare pe Nuredinoski.

Răzvan Lucescu a început cu Pantilimon - Dănănae, Tamaş, Chivu, Raţ - Cociş, Rădoi, Tănase, Deac - Daniel Niculae, Mazilu. Pe parcurs au mai intrat Dorin Goian, Andrei Cristea, Ghioane, Bilaşco sau Nicolae Dică.

Ultimul amical al României din această perioadă va fi cel cu Honduras, formaţie calificată la Mondialul din Africa de Sud.(AMOS News)

 

Autor Mihai Vintilă 02 Iunie 2010, 00:00 Sport
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

libris.ro

 

 

Publicitate