România a pierdut si cu Algeria

De AGERPRES 17 Ianuarie 2011, 23:40 Sport
Naţionala masculină a României a pierdut al treilea meci consecutiv de la Campionatul Mondial, 14-15 cu Algeria, şi nu se mai poate implica în lupta pentru prima parte a clasamentului final.Ca şi în meciurile cu Croaţia şi Danemarca, România a făcut o primă repriză bună şi a intrat la cabine cu avantaj de două goluri, 10-8, după ce a avut 10-5 la un moment dat.

Ceea ce s-a întâmplat în repriza a doua a fost mai degrabă de domeniul SF-ului. România s-a distanţat la 13-11, după câteva acţiuni personale, dar din acel moment parcă pe teren a existat o singură echipă

Algerienii au marcat gol după gol şi au întors rezultatul, 14-13, în timp ce elevii lui Vasile Stângă au luat la ţintă barele porţii adverse, Ghionea (de două ori, o dată din 7 metri) şi Savenco, sau au aruncat departe de poarta adversă, Csepreghi.

Totuşi, cu 14 secunde înainte de final, Iulian Stamate a marcat golul egalizator, golul care părea să mai spele cât de cât din ruşine.

În penultima secundă a meciului, Algeria, cu un om mai puţin pe teren, după eliminarea lui Saci Boutif, a reuşit să înscrie golul victoriei prin AbderRazak Hamad.

Deşi spera măcar la locul al treilea în grupă şi, implicit, o calificare între primele 12 echipe de la acest turneu final, România a avut o evoluţie dezamăgitoare, totul culminând cu repriza a doua catastrofală din meciul cu Algeria. România a marcat numai patru goluri în ultimele 30 de minute ale disputei cu un adversar mult mai slab cotat, situaţie care spune totul despre forţa de atac a echipei noastre, dar şi despre "ideile" tactice puse în schemă.

Pentru România urmează ultimele două meciuri din prima fază a grupelor, cu Australia şi Serbia.


 

Autor AGERPRES 17 Ianuarie 2011, 23:40 Sport
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Litera 13  carti pdf gratis

 

 

Publicitate