Programul Jocurilor Olimpice de Iarnă, la TVR

De Mihai Vintilă 03 Februarie 2010, 00:00 Sport
Programul Jocurilor Olimpice de Iarnă, la TVR
TVR a stabilit programul transmisiunilor Jocurilor Olimpice de Iarnă Vancouver 2010, pe toate cele trei canele tv pe care vor fi difuzate competiţiile sportive ale acestei ediţii, TVR 1, TVR 2 şi TVR HD.

Iubitorii sporturilor de iarnă îşi pot nota deja orele la care trebuie să fie în faţa ecranelor pentru a urmări întrecerile preferate.

În perioada 12 februarie - 1 martie 2010, pe TVR 1 şi TVR 2 vor fi transmise peste 300 de ore de la Jocurile Olimpice, în timp ce programul TVR HD va fi dedicat acestui eveniment. TVR HD va realiza transmisii de înaltă definiţie de la majoritatea întrecerilor Jocurilor Olimpice de Iarnă. Peste nouă zecimi din programul TVR HD vor fi consacrate acestui eveniment, prin programe transmise în direct, în reluare sau în regim de simulcast (concomitent cu alte canale ale TVR).

De asemenea, Jocurile Olimpice de Iarnă de la Vancouver vor putea fi urmărite în premieră, integral şi în direct pe www.tvr.ro/jo2010, site pe care Televiziunea Română l-a creat special pentru acest eveniment.

 

Autor Mihai Vintilă 03 Februarie 2010, 00:00 Sport
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate