Olimpiada Tineretului - Brasov 2013

De Redactia 28 Ianuarie 2013, 13:28 Sport
Cea mai mare competitie sportiva organizata de tara noastra, Festivalul Olimpic al Tineretului European, se va desfasura in perioada 17-22 decembrie 2013. La competitie vor  participa peste 1500 de sportivi si oficiali din 45 de tari.

Competitiile au loc la bazele sportive din Brasov, Râsnov, Poiana Brasov, Predeal si Cheile Gradistei. O astfel de competitie a mai fost organizata la noi in tara in anul 1981 - Universiada de iarna.

Probele de concurs sunt: schi, hochei, patinaj artistic, patinaj viteza, sarituri cu schiurile, snowboard, schi fond si biatlon, discipline la care vor concura si sportivi romani.

Flacara olimpica va sosi la Bucuresti pe data de 3 februarie. Ea va fi adusa direct de pe Stadionul Panathenaic din Atena. Flacara va arde pe toata perioada desfasurarii Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE), editia Brasov - 2013.

400 de voluntari fete si baieti vor participa la toate activitatile programate cu ocazia Festivalului. In prezent in Brasov se fac pregatiri intense pentru desfasurarea in conditii bune a tuturor probelor de concurs dar si pentru cazarea si transportul participantilor.

Festivalul este un bun prilej pentru popularizarea si atragerea tinerilor la practicarea sporturilor de iarna motiv pentru care accesul la competitie va fi liber.

 

Autor Redactia 28 Ianuarie 2013, 13:28 Sport
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii