Noua forta in handbal feminin : Brazilia

De Frimu Ghinea 23 Decembrie 2013, 08:31 Sport
Ani de zile federatia de handbal din Brazilia a investit. Mai intai in antrenori, unii chiar din Romania, apoi in cateva baze de pregatire. A facut tot ce a putut sa popularizeze jocul, a sprijinit transferurile braziliencelor in Europa de au ajuns campionate precum cel al Spaniei o pepiniera pentru ele, de unde le cautai acolo precum acum in carul cu fan. 

Acum toata aceasta miscare a dat un rod nemaivazut in handbalul feminin. La campionatul din  Serbia echipa Braziliei s-a incoronat regina competitiei in fata altei revelatii - echipa gazda. Ne uitam la noi si intrebam ce nu merge si vedem la altii, mult mai noi in acest sport ca triumfa in mod fabulos acolo unde noi ne-am impiedicat ( Polonia, Germania) si ne mai si intrebam de ce. E evident ca unde munca e planificata si nu facuta pe ultima suta de metri sunt rezultate. 

Acum nu ne ramane decat sa consemnam inca un campionat ratat pentru fetele noastre dar si aceasta performanta a Braziliei. Sper ca timpul sa o confirme cu alte rezultate bune si sa nu fie doar un foc de paie. 

 

Autor Frimu Ghinea 23 Decembrie 2013, 08:31 Sport
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

libris.ro

 

 

Publicitate